2777
2789
عنوان

همزاد شیطانی

220 بازدید | 28 پست

ترو خدا کمک کنید 

برای خواهرم سرکتاب باز کردم گفتن بختش بستس... دونفرم گفتن بسته نیست ولی همزاد شیطانی داره نمیزاره ازدواج کنه

من خودم میدونم یه مشکلی گره ایی داره ک اینجوری میکنه هر خواستگاری براش پیدا میشه  ندید میگه نه

میگیم ببین ندیده نگو نه شاید خوشت اومد

۳۱ سالش شده هر چی براش چله گرفتم دعا میخونم فایده نداره

میترسم خودمم براش دعا بگیرم بدتر کارشو ببندن😪

سمت دعانویس نرو خواهش میکنم سخته عواقب داره ب مشکلات اضافه نکن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اصصصصصلا سمت دعانویس نرو به خاک سیاه مینشونن سوره جن و هر شب بخونه و یس رو هر چی باشه دفع میشه و صبر کن خدا به موقعش اونی که باید  و میاره لازم نیس براش شما ترتیب بدی خدا خودش درستش میکنه زمانش بشه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصصصصصلا سمت دعانویس نرو به خاک سیاه مینشونن سوره جن و هر شب بخونه و یس رو هر چی باشه دفع میشه و صبر ...

خودش اهل نماز این چیزا نیست اصلا حوصله نداره یه دور تسبیح بفرسته

من بخونم براش موثره

اگه طلسم داشته باشه که قطعا باید باطل بشه، اینو خود اساتید مذهبی هم میدونن و میگن

چند جا سرکتاب باز کردم براش دو نفر گفتن طلسمش کردن بستن

ولی دو نفر گفتن بازه ولی همزاد شیطانی داره نمیزاره ازدواج کنه

موندم حرف کدوم رو باور کنیم😪

سمت دعانویس نرو خواهش میکنم سخته عواقب داره ب مشکلات اضافه نکن

منم میترسم براش بگیرم یواشکی میترسم بدتر بختشو ببندم کارو بارشو ببندم

ولی چیکار کنم منم خواهرم حرص میخورم دوست دارم سروسامان بگیره

منم میترسم براش بگیرم یواشکی میترسم بدتر بختشو ببندم کارو بارشو ببندمولی چیکار کنم منم خواهرم حرص می ...

به درد و مشکل اضافه میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها به همزاد شیطانی اعتقاد دارین؟؟

میگن همزاد شیطانی داشته باشی نمیتونی  نمیزارن ازدواج کنی

همش میگن نه بگو خواهرم خواستگار داره ولی ندید میگ نه

یکی از نشونه هاشم اینه ک ندید میگی نه

شما خودتون تجربه دارین؟اخه خیلیا دیدم رفتن پیش سید دعای رحمانی قرانی داده بختشون بسته بوده باز شده

اره شوربختانه 

اره شوربختانه

ولی من خودم ده سال پیش مجرد بودم رفتم گفت طلسمی دعای قرانی داد رو چیز زرد ایه های قرانی داد میزدم تو اب میخوردم الان خداروشکر دو تا بچه دارم

سید رفتم جبهه رفته بود ولی متاسفانه مرده