2777
2789

نمیدونم از سر لج من گفت یا چی

داشتم بهش میفهموندم ک اول ازدواج چه خیانتکاری بود الان ادمش کردم و راست راست میره

اونم بعد کلی حرف گفت من فعلا هدفم پول و مال دنیاس

بزار وضعم خوب شه

گفتم خب چیکار میکنی 

گفت بازم زن میگیرم

باز با خنده گفت بخدا اگه من زن بودم شوهرم تیلیاردر بود میگفتم برو ده تا بگیر 

وقتی داره و ب من پول میده و منو تامین میکنه گور باباش چند تا زن داره

منم گفتم پس انشاالله هیچوقت اون پولداری ک تو میگی نشی

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

توام باید میگفتی بشین تا بشی گدا

مغزم داشت منفجر میشد بروز ندادم

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از تو عست که دوباره خاطرش میندازی فیلش رو 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بخاطر یک شوخی خودتو ناراحت میکنی عجیبه

ولی شوخیش یه جوری بود

مشکل از تو عست که دوباره خاطرش میندازی فیلش رو

نه یادش نمینداختم 

اخه خیلییی ادای پاکیش میشد

گفتم بدونه

ولی شوخیش یه جوری بود

حساس شدی احتمالا.. بابا کسی که میخواد زن بگیره تو بوق و سرنا نمیکنه به اضافه اینکه بااین وضع مملکت کی پولدار میشه اخه؟؟

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
شاید داشتین گذشته شو به روش می آوردین،با این حرف تلافی کرد..

اره گذشته درخشانشو بروش آوردم

منم وقتی شوهرم حرف زن بعدیو میزد میگفتم منم میرم میگردم با حوصله یکی باب میل خودم پیدا میکنم

و میگفتم هرچی که شوهرم نداشتومیگفتم اینم داشته باشه مثلا قدش خیلی بلند باشه سفید باشه پولدار باشه 😅😅

اگرم میگفت زنا نمیتونن میگفتم اون قدیم بوده الان جدیدیا شوهر دارن دوست پسر داره سه تایی باهم شمال هم میرن 🤣🤣

الان دیگه نمیگه چون میدونه مقابله به مثل میکنم

منم وقتی شوهرم حرف زن بعدیو میزد میگفتم منم میرم میگردم با حوصله یکی باب میل خودم پیدا میکنمو میگفتم ...

یادم باشه این حرفت😂