ژاکلین۳۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 398 عنوان حاملم خیلی بی حال بی انرژی ام 61 بازدید | 7 پست ۱۲ هفتمه برم دکتر بهم مکملی چیزی میده اصلا نمی تونم از جام پاشم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ سردرگمم 🙂 دیروز | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21916 مکمل که باید بگیری ولی بی حالی تو ماه سوم شدیده ماه دیگه بهتر میشی فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مینا،جانن عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 139 منم 10 هفتمه هیچ نمیخورم بی جون و خسته موندم این بچه با چی زندس الان😔
ژاکلین۳۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 398 مکمل که باید بگیری ولی بی حالی تو ماه سوم شدیده ماه دیگه بهتر میشی بچه دارم آخه سختمه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ سردرگمم 🙂
ژاکلین۳۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 398 منم 10 هفتمه هیچ نمیخورم بی جون و خسته موندم این بچه با چی زندس الان😔 منم اصلا اشتها ندارم دیشب از گشنگی سردرد بودم اما چیزی دلم نمیومد سردرگمم 🙂
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21916 بچه دارم آخه سختمه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ چاره ای نیست باید تحمل کرد. به بچه خوشگلت فکر کن که اون تو داره رشد میکنه و قراره بیاد بغلت فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ژاکلین۳۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 398 چاره ای نیست باید تحمل کرد. به بچه خوشگلت فکر کن که اون تو داره رشد میکنه و قراره بیاد بغلت انشاءالله ممنون عزیزم حالا امروز میرم مطب امید وارم یه ممکلی چیزی بده چون بارداریم خداخوسته بود اصلا بدنم آماده نبود به شدت کم خونم 🤦🏻♀️ سردرگمم 🙂
ودا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 21916 انشاءالله ممنون عزیزم حالا امروز میرم مطب امید وارم یه ممکلی چیزی بده چون بارداریم خداخوسته بود اصلا ... حتما برو. مکمل آهن و کلسیم واجبه خدای نکرده دچار مشکل میشی فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.