2777
2789
عنوان

دوستان وام مسکن ضامن میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرییدن میگن یا ضامن یخوادیا بخشی از مولو بر میدارن سپیره میکنن

الان ما ۷۸۰وام درخواست دادیم 

که ۱۸۰ش اوراق و دفتر خونه میبره

بازم بجز اون پولو برمیدارن؟

یعنی خداکنه فقط ضامن نخواد وسط راه املاکی بگه ضامن میخوام ک دیگه همه چیمونو حراج کردیم بخدا دیگه طاقتشو ندارم 

الان ما ۷۸۰وام درخواست دادیم که ۱۸۰ش اوراق و دفتر خونه میبرهبازم بجز اون پولو برمیدارن؟یعنی خداکنه ف ...

حالا شاید املاکی اشنا داره ضامن نخوان ولی اوراقش گرونه من برای صدو شصت وام دیروز سی و هشت تومن اوراق خریدم

حالا شاید املاکی اشنا داره ضامن نخوان ولی اوراقش گرونه من برای صدو شصت وام دیروز سی و هشت تومن اوراق ...

اره املاکی کارگزار داره تو بانک 

ک گفت حتی وامت۱۵ روزس 

اوراق و ک اره باید ۱۸۰بدم

سند گیر میندازن دیگه جای ضمانت

قانون بانکا هرروز تغییر میکنه انقدر ک واسه وام دادن سختگیری میکنن

پسرخاله ام پول سپرده کرده بود تو بانک بهش گفته بودن پولت ۲ماه بمونه بهت وام میدیم بعد ۲ماه رفته بوده وام بگیره گفتن چون سربازی نرفتی وام نمیدیم😐