2777
2789
عنوان

شوهرم خانوادش هرچی گفتن دروغ بود

554 بازدید | 37 پست

خیلی ناراحتم از این ازدواج. اصلا ابن خانواده ایی نداره

زنگ بزنن بیینن مرده زنده اس

بچه هم دارم 

ولی دیگه این حجم ازبی کسی رو دیگه نمیتونم تحمل کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب باشن چه فرقی داره؟

شما الان خانواده جدید داری 

بودن خانواده خودت و همسرت هیچ سودی نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باشن چه فرقی داره؟شما الان خانواده جدید داری بودن خانواده خودت و همسرت هیچ سودی نداره

یعنی چی چ فرقی میکنه

خانواده بزرگتری باشه مسلما فرق میکنه تا ادم بی کس و کار باشه

والا له شدیم زیر بار زندگی 

ی زنگی بزننن حالی بپرسن امیدی بدن

چجور برای شما خانواده اینقدر کم اهمیته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ول کنمن قطع رابطه ام زندگی شادتری دارم فقط باپدرش حرف میزنم

همون پدر پشتته 

کافیه

تو سخت ترین دوران عمرمم

اینام زنگی نمیزنن بگن نردین زنده این

یعنی چی چ فرقی میکنهخانواده بزرگتری باشه مسلما فرق میکنه تا ادم بی کس و کار باشهوالا له شدیم زیر بار ...

چون وظیفشون نیست به خاطر همین بی اهمیت هست 

بودنشون خیلی خوبه اما مثل یه رفیق 

حمایت کنن و...وظیفشون نیست 

شما خانواده خودت رو داری 

بچه و همسرت 

بقیه دیگه نمیشن خانواده اول.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چون وظیفشون نیست به خاطر همین بی اهمیت هست بودنشون خیلی خوبه اما مثل یه رفیق حمایت کنن و...وظیفشون ن ...

عزیز من اینا شعاره

میگی مثل رفیق 

رفیق ی زنگی نمیزنه بگه مردی زنده ایی؟

یعنی هیچ کمکی از سمت خانواده همسرت شما نداشتی و اینقدر خونسردی؟ توقع زیادی دارم من؟

کجاپشتشه بابافقط سلام واحوالپرسی میکنه

هیچی هیچی هیچی کمکتون نکرده؟ بخدا باغ دارن ی کیلو میوه نفرستادن

عزیز من اینا شعارهمیگی مثل رفیق رفیق ی زنگی نمیزنه بگه مردی زنده ایی؟یعنی هیچ کمکی از سمت خانواده هم ...

شعار نیست 

بودن خانواده دختر و پسر بعد از ازدواج هیچ نیازی نیست 

وظیفه ای هم ندارن کلا 

در حدی که اگر دوست داشتن زنگ بزنن و بیان دیدنی 

نخواستن هم نیان 

هر زوجی بعد ازدواج دوستان و خانواده خودش رو تشکیل میده.

بله نداشتم هیچی و برام مهم نبود

از خانواده خودمم نخواستم و گفتم نیاز داشتم بهتون میگم 

شعار نیست بودن خانواده دختر و پسر بعد از ازدواج هیچ نیازی نیست وظیفه ای هم ندارن کلا در حدی که اگر د ...

پس شوهرت جبران تمام نداشته ها رو کرده و گرنه ب حرف اینا اسونه

البته اونم از پدرش بهش رسیده ک الان شمارو از بقیه بی نیاز کرده

هیچ کمکی نمیکنن ازاول تاالان حتی بگویه تومن

عصبی نیستی ناراحت نیستی؟ من دوست دارم تیکه تیکه کنمصون

پس شوهرت جبران تمام نداشته ها رو کرده و گرنه ب حرف اینا اسونهالبته اونم از پدرش بهش رسیده ک الان شما ...

نه عزیزم نرسیده 

پدرش عقدش هم نیومده 

چی برسه بهش؟😂

من توقع ندارم اگر تو زندگیم از لحاظ روحی و مالی سختی میکشم خانواده خودم یا همسرم کمکی کنن 

یک درصد حاضر نیستم از پولشون استفاده کنم 

زندگی خودمه،سختی ها هم برای خودمه اجازه دخالت هم نمیدم به کسی حتی به قصد کمک