دختر خالم یه عالمه کتاب تست و ایر پاد ای پد و معلم خصوصی و انلاین و حتی گفت تو پانسیون نمی تونم بخونم باید خصوصی باشه رفتن براش تو پانسیون اتاق خصوصی گرفتن و اتاق خوابشم یه عالمه امکانات داره ولی همه درصد هاش ده بیست درصد بعد مشاور هم داشت از دهم خانم گفتن بهم استرس می ده عوض کرد 🫤 چرا نمی خونه از خودش می پرسم می گه اخرش مهمه
چون تنبل صد تا مشاور و کتاب و معلم بگیرن. براش همینه اون درس بخون نیست الکی دارن پولشون حروم میکنن
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....