rooniiii مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 عنوان دوستم باشوهرش دعواش شده اومده خونه من دم صبحی بیاین😔😒 | مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 87 پست میگه باشوهرش قهره دعواشون شدهمیگه خرجی نمیده وافسرده س شوهرهمیگه فقط دنبال خونوادشعامشبم میگه سر اینکه برنج نگرفته شوهرش بحثشون شدهو حتی بیرونم رفتنچون شب دیر وقت بوده فککنم کسی متوجه نشده تموم حرفاشو گفتنمیدونم بگم چی کار کنهازم راهنمایی میخواددلم براش میسوزه دیروز | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 شوهرش خرجی نمیده واقعا اون شوهر ب چ درد میخوره دقیقا همینمیگه گفته درآمدش اینجا ۵۰تومنهپس چرا چیزی بع این نمیده براخرجیبه زور ماهی دوتومنم بده برا خانومه
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 بیچاره دلش و خوش کرده دوست داره تاپیک زده بقیه میگن بیرونش کن اونم میخواد بیرون کنه چون میترسه انگار ... بی وجودم مگه بیرونش کنممن فقط دوستمو میشناسممطمنم چ قد باوقاره وآخه میگن شوهرتو میدزدهکجابدزده تونگه داری شوهر خودشم مونده
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 13999 نه من خودمم دلم آتیشهدوتایی گریع کردیمدارم کور میشم اشکال نداره دوستتم ادمه عقلش میرسه اروم شه میرهیادت باشه رحم کن تا بهت رحم کننتو الان دست دوستتو بگیری یک جا دیگه یه نفر دیگه دستتو میگیره به حرف بقیه گوش نده خدا بزرگه دردسر نمیشه شوهرتم اگ خونه مادرش نزدیکه بگو بره اونجا فقط 27 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 و خدا معجزه میکند !🌱💛
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 هتل رو برای این مواقع ساختن.به نظزم مسائل زناشویی رو هم نباید به تو که دوستش هستی میگفت، یه جورایی چ ... دوست عزیز میگم خرجی برای ماهانه بزوررررماهی دوتومنم بدهاونم گفته طلا پس انداز کنهپولش کجا بود بره هتل!
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 اشکال نداره دوستتم ادمه عقلش میرسه اروم شه میرهیادت باشه رحم کن تا بهت رحم کننتو الان دست دوستتو بگ ... میخواد جداشهنه پولیفقط یه ماشین مدل پایین دارهدلش برا پسرش کبابهمیگه استرسی بار میاد
mermaidie عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 731 دوست عزیز میگم خرجی برای ماهانه بزوررررماهی دوتومنم بدهاونم گفته طلا پس انداز کنهپولش کجا بود بره هت ... آره خوندم. ولی مگه حلال مشکلاتش تویی؟ البته یکی دوساعت بمونه که موردی نیست شب نمونه فقط که بازم به خودت ربط داره چون متاهلی دیگه.
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 آره خوندم. ولی مگه حلال مشکلاتش تویی؟ البته یکی دوساعت بمونه که موردی نیست شب نمونه فقط که بازم به خ ... ممنون ازتوننه شبم بمونه شوهرمخونه کارگری دارن اونجا میخوابه
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 13999 میخواد جداشهنه پولیفقط یه ماشین مدل پایین دارهدلش برا پسرش کبابهمیگه استرسی بار میاد بهش بگو فعلا لج نکنه با یه مشاوره حرف بزنه اگ پول نداره به ۱۴۸۰ زنگ بزنه ب صورت ناشناس مشاوره میدن برای تمام مشکلات خودمم قبل زنگ زدم واقعن خوبن فقط 27 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 و خدا معجزه میکند !🌱💛
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 بهش بگو فعلا لج نکنه با یه مشاوره حرف بزنه اگ پول نداره به ۱۴۸۰ زنگ بزنه ب صورت ناشناس مشاوره میدن ب ... خداخیرت بده
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 تو نامزدی تیز بود فهمید اینجوریه باز ادامه داد؟ نه والا نامزدی براش فیلم اومده الان بعد چن سال اینن
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 6846 بچه ش همسن پسرمهاونم پسر داره شغل شوهرش آزاده یه ماشین فقط به اسمشه بقیه شو نمیدونمیه ماشین مدل پایی ... ما از کجا سن پسر شمارو باید بدونیم🙁 شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 ما از کجا سن پسر شمارو باید بدونیم🙁 حواسم نبودجانمهول کردماصلا نمیدونم چی کار دارم میکنم
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1668 حواسم نبودجانمهول کردماصلا نمیدونم چی کار دارم میکنم بهش بگو همینکه منو محرم خودتدونستی ی دنیا خوشحال شدم تاهروقتم بخوای بمونی قدمت رو چشممولی ممکن شوهرت بعدا شاکی بشهبهتره بری خونه پدرت 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
rooniiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 12698 بهش بگو همینکه منو محرم خودتدونستی ی دنیا خوشحال شدم تاهروقتم بخوای بمونی قدمت رو چشممولی ممکن شوهرت ... باشه ممنون از راهنماییتونبه این نتیجه رسیدم زن هیچ حقی ندارهخودمم توفکرم بودیه مدت برم قهردیگه بشینم سر جام 😞