2777
2789

میگه باشوهرش قهره دعواشون شده

میگه خرجی نمیده

وافسرده س شوهره

میگه فقط دنبال خونوادشع

امشبم میگه سر اینکه برنج نگرفته 

شوهرش بحثشون شده

و حتی بیرونم رفتن

چون شب دیر وقت بوده فک‌کنم کسی متوجه نشده 

تموم  حرفاشو گفت

نمیدونم بگم چی کار کنه

ازم راهنمایی میخواد

دلم براش میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونت نگه ندارش دردسرمیشه. بفرستش بره. هرچقدر مشکل داشته نبایدخونشو ترک کنه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خونت نگه ندارش دردسرمیشه. بفرستش بره. هرچقدر مشکل داشته نبایدخونشو ترک کنه

حالا چند ساعت بمونه چیزی نمیشه که .

گناه داره بیرونش کنه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

الان اونجاس شما تاپیک زدی براش

🤣🤣🤣🤣🤣

اره خودشم داره راهنمایی های ما رو میخونه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .