2777
2789

چند سال دارم زحمت میکشم امسال از خیلی چیزا زدم تا تونستم ۵۰۰میلیون جم کنم دادم دست به دوست که باهاش کار کنه ۳ماه سر وقت پولم رو داد ولی الان نه منفعت میده نو پولمو شمارشو داده دست شوهرش نه سندی ازش دارم نه مدرکی زنگم میزنم شوهرش جواب میده دیروز ترسیدم زندگیم از هم بپاشه گفتم من با زنت طرف بودم زنت جواب نمیده خطشو داده تو من نمیتونم بخاطر ۵۰۰زندگیمو‌نابود کنم ولی خدا حقمو از تو رنو بوت بگیره حالم خیلی بده توروخدا برام دعا کنید هم آرامش به زندگیم بیاد هم اون طرف پشیمون بشه پولمو بده 

عزیزم ربا خواری تهش همینه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ربا خواری تهش همینه

ربا در اسلام به طور کلی به معنای افزایش یا سود اضافی در وام یا معامله‌ای است که ارزش مبادله شده در آن برابر نباشد (ربای قرضی) یا در مبادله دو کالای هم‌جنس، یکی بر دیگری زیاد باشد (ربای معاملی). در مورد شما، شما مبلغی را در اختیار دوستتان قرار داده‌اید تا “با آن کار کند” و انتظار داشته‌اید درصدی سود دریافت کنید. و الان خواهرم به من پول داد من باهاش کار کنم پول با سودی که به دست میارم بهش بدم میشه ربا چه حرفایی میزنین

فکر کنم این که شما پول به حسابش زدین و اون هم چند ماه یه مبلغی براتون میزده رو بشه به عنوان مدرک تو ...

اصلا نمیشه بره شکایت کنه خودش محکوم میشه به جرم ربا میگن میخواست نکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

• مشاوره با وکیل متخصص: اولین و مهم‌ترین قدم، مشورت با یک وکیل حقوقی متخصص در امور کیفری و مالی است تا بهترین استراتژی برای شما تعیین شود.
  • جمع‌آوری مدارک: هرگونه مدرکی که در اختیار دارید، از جمله پیامک‌ها، رسیدهای انتقال وجه (حتی اگر شماره حساب همسر دوستتان باشد)، و هرگونه قرارداد یا توافق شفاهی که بتوانید به نوعی اثبات کنید، باید جمع‌آوری شود.
  • تنظیم و ثبت شکایت: شکایت شما باید به صورت دقیق تنظیم و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود.
  • پیگیری از طریق دادسرا و پلیس فتا: شکایت اولیه به دادسرای عمومی و انقلاب (یا در صورت جنبه سایبری، دادسرای جرائم رایانه‌ای) ارجاع می‌شود. پلیس فتا ممکن است در شناسایی هویت کامل افراد دخیل و جمع‌آوری شواهد نقش داشته باشد.
  • استفاده از شماره کارت: اگرچه مدرک اصلی شما نیست، اما با شکایت رسمی و استعلام قضایی از بانک، می‌توان هویت صاحب حساب (که در حال حاضر همسر دوستتان است) را مشخص کرد.

این هوش مصنوعی بهم گفت من که بودم ازش نمیگذشتم

ربا در اسلام به طور کلی به معنای افزایش یا سود اضافی در وام یا معامله‌ای است که ارزش مبادله شده در آ ...

واقعا اگه به سود کم قانع بودید چرا بانک نذاشتید!  هرچند که. اونم از نظر من مشکل داره

هر کسی که دنبال پول سودی هست بنظرت پولو میگیره گوشه خونه میذاره هر ماه برمیداره یه مبلغی به تو میده. خب هرکی اون پولو گرفته بهش نیاز داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو شکایت کن فکر کن حتما یه جایی یه سندی هست یه نفر نیست بیاد شهادت بده همونم کلی میترسونشون شاید بی ...

هیچی ندارم ازش کسی نیست میگه شکایتی کنی میگم بهم بدهکار بوده قرضامو داده