چند سال دارم زحمت میکشم امسال از خیلی چیزا زدم تا تونستم ۵۰۰میلیون جم کنم دادم دست به دوست که باهاش کار کنه ۳ماه سر وقت پولم رو داد ولی الان نه منفعت میده نو پولمو شمارشو داده دست شوهرش نه سندی ازش دارم نه مدرکی زنگم میزنم شوهرش جواب میده دیروز ترسیدم زندگیم از هم بپاشه گفتم من با زنت طرف بودم زنت جواب نمیده خطشو داده تو من نمیتونم بخاطر ۵۰۰زندگیمونابود کنم ولی خدا حقمو از تو رنو بوت بگیره حالم خیلی بده توروخدا برام دعا کنید هم آرامش به زندگیم بیاد هم اون طرف پشیمون بشه پولمو بده
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من
فکر کنم این که شما پول به حسابش زدین و اون هم چند ماه یه مبلغی براتون میزده رو بشه به عنوان مدرک تو دادگاه عنوان کرد. پول کمی نبوده حتما شکایت کن و وکیل بگیر
ربا در اسلام به طور کلی به معنای افزایش یا سود اضافی در وام یا معاملهای است که ارزش مبادله شده در آن برابر نباشد (ربای قرضی) یا در مبادله دو کالای همجنس، یکی بر دیگری زیاد باشد (ربای معاملی). در مورد شما، شما مبلغی را در اختیار دوستتان قرار دادهاید تا “با آن کار کند” و انتظار داشتهاید درصدی سود دریافت کنید. و الان خواهرم به من پول داد من باهاش کار کنم پول با سودی که به دست میارم بهش بدم میشه ربا چه حرفایی میزنین
1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من
مشاوره با وکیل متخصص: اولین و مهمترین قدم، مشورت با یک وکیل حقوقی متخصص در امور کیفری و مالی است تا بهترین استراتژی برای شما تعیین شود.
جمعآوری مدارک: هرگونه مدرکی که در اختیار دارید، از جمله پیامکها، رسیدهای انتقال وجه (حتی اگر شماره حساب همسر دوستتان باشد)، و هرگونه قرارداد یا توافق شفاهی که بتوانید به نوعی اثبات کنید، باید جمعآوری شود.
تنظیم و ثبت شکایت: شکایت شما باید به صورت دقیق تنظیم و در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شود.
پیگیری از طریق دادسرا و پلیس فتا: شکایت اولیه به دادسرای عمومی و انقلاب (یا در صورت جنبه سایبری، دادسرای جرائم رایانهای) ارجاع میشود. پلیس فتا ممکن است در شناسایی هویت کامل افراد دخیل و جمعآوری شواهد نقش داشته باشد.
استفاده از شماره کارت: اگرچه مدرک اصلی شما نیست، اما با شکایت رسمی و استعلام قضایی از بانک، میتوان هویت صاحب حساب (که در حال حاضر همسر دوستتان است) را مشخص کرد.
ربا در اسلام به طور کلی به معنای افزایش یا سود اضافی در وام یا معاملهای است که ارزش مبادله شده در آ ...
واقعا اگه به سود کم قانع بودید چرا بانک نذاشتید! هرچند که. اونم از نظر من مشکل داره
هر کسی که دنبال پول سودی هست بنظرت پولو میگیره گوشه خونه میذاره هر ماه برمیداره یه مبلغی به تو میده. خب هرکی اون پولو گرفته بهش نیاز داشته
فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40