2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بی‌سیاست و احمقه😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
اولا مادرت برونگراست ودهن لق دست خودشم نیستثانیا بعضی بچه هارومیبینم بیشترترغیب میشم به اینکه ادم سگ ...

یسریام برن تو‌خیابون بخابن بهتر از اینه ک مادر داشته باشه

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن روانش سالم نیست یا اعصابش ناراحته یا تروماهایی داره به هرحال سعی کن روی ایندت تمرکز کنی خودت ...

ببین عزیزم آبروی مارو برده 

زنعموی بزرگم جای مادرشو داره 

به اونم حسادت میکنه 

اگه جایی از زنعموم که خیلی محترمه تعریف کنن میگه که اون دو رو دو رنگه🤦🏻‍♀️💔

این باعث رنج منه

ببین عزیزم آبروی مارو برده زنعموی بزرگم جای مادرشو داره به اونم حسادت میکنه اگه جایی از زنعموم که خی ...

میفهمم .هیچی بدتر از پدرمادر بی کفایت نیست اما چاره چیه؟بالاخره باید زندگی کرد واز این مرحله هم ردشد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین عزیزم آبروی مارو برده زنعموی بزرگم جای مادرشو داره به اونم حسادت میکنه اگه جایی از زنعموم که خی ...

حق داری عزیزم

سعی کن دوری کنی و بهش اعتماد نکنی

دیگ اینطوری شکل گرفته بخوایم صحبت کنی گارد میگیره حتما

سعی کن زیاد حرص نخوری

عین مادر اشغال منتاپیکمو بخون

دقیقا مامان منم همینه 

متاسفانه تفکر غالب بر جامعه اینجوریه که نباید به مادرا راجع به رفتار نادرستی که دارن تذکر داد چون مادره🤦🏻‍♀️

دیگه نمیبینن این رفتارای اشتباهشون زندگی مارو تباه میکنه

وای ول کنید دیگه

توی روی مادرش که بهش نگفته احمق

داره با شما حرف میزنه! مثل همیشه اصل داستانو ول کردید چسبیدی به حاشیه!

مادر منم همینه اسی، اگر بخوای حتما ر.یده بشه به یه چیزی، باید به مادر من بگی و دیگه بشینی کنار

بسیار زن ساده دل و زحمت کشیه، اما وحشتناک بی سیاسته

دهن وا کنمنتظرم

اون وقت با تو چه فرقی دارم 

ایشون بهتر جوابتو میده  @niniyar‍ 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خب یه مادر با بی سیاستی میتونه خیلی مشکلات به بار بیاره .. تو هر مرحله ای .. حتی ازدواجش دخترش.. 

حالا یکم عنوان تاپیکو بد زده .. ولی نمیشه گفت انتقاد نکن..

معمولا یه چنین مادرهایی حاضر به شنیدن انتقاد هم نیستن.. 

میشه بیشتر از بی سیاستی هاش بگی 

ببین این احمق تر به من چی گفت الان

ول کن اوقات همو تلخ نکنین متاسفانه تقدس پنداری والدین  توی پس زمینه ذهن افراد وارد شده کاریش نمیشه کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دقیقا مامان منم همینه متاسفانه تفکر غالب بر جامعه اینجوریه که نباید به مادرا راجع به رفتار نادرستی ک ...

غلط کردن با این تفکراتشون

همین تفکرا گوه زده ب زندگیا

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴