2777
2789
عنوان

دوستم بچه اش 26 هفته بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 99 پست
قربونی کرد دیشب کلی صور داد شوهره که یه ذره.....

نیاز بود واقعا الان این کارها؟

چقدر آدم نادانیه ببخشید 

اون از فرش شستنش اینم از صور دادنش،ان شالله بچه اش که مرخص میشد صور میداد و جشن میگرفت البته اونم بدون حضور بچه،چون من تا شش ماهگی نذاشتم کسی به بچه ام دست بزنه البته سال ۹۳ دخترم بدنیا اومد کلاس ششم هست الان

کاش یه رفیق خوب مثل شما یه کم درس زندگی‌ یادش بده ،چند سالشونه دوستت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز بود واقعا الان این کارها؟چقدر آدم نادانیه ببخشید اون از فرش شستنش اینم از صور دادنش،ان شالله بچ ...

۲۵ سالشه دوستم شوهرش هم ۳۶

من گفت شوهرش گفت اینجوری بلا از بچه دور میشه 

اگه قربونی نکنم دلم آروم نمیگیره 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

۲۵ سالشه دوستم شوهرش هم ۳۶من گفت شوهرش گفت اینجوری بلا از بچه دور میشه اگه قربونی نکنم دلم آروم نمیگ ...

قربونی اره 

منم همسرم قربونی کرد داد به بهزیستی ،

من فکر کردم جشن گرفت صور داد به مثلا اقوام.

وزن بچه خیلی کمه مامان منم کیسه آبش تو ۸ماه پاره شد یادمه دکتر می گفت بالای ۱۱۰۰ باشه احتمال زنده بودنش هست این که ۸۰۰ گرم یکم نگران کنندس و کلا میگن تو این شرایط دختر از پسر مقاوم تره 

انشاالله که بمونه ولی شما کنار دوستت باش در کنار همه امیدهایی که بخش میدی یکمم آمادگی بهش بده برای خدایی نکرده اونور قضیه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
وزن بچه خیلی کمه مامان منم کیسه آبش تو ۸ماه پاره شد یادمه دکتر می گفت بالای ۱۱۰۰ باشه احتمال زنده بو ...

نمیشه آخه آمادگی داد اصلا 

حرصش میگیره بعد رحمش چسبندگی داره 

باید دربیاره 

این بچه حتما باید بمونه 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

انشالله خدا حفظش می‌کنه من ۲۳ هفته و پنج روز دهانه رحمم یکم باز شده خدا می‌دونه چه استرسی کشیدم تا ۲ ...

من ۵بهمن ۴۰هفته ام تموم میشه با همیم منو شما

از کجا فهمیدی دهانه رحمت باز شده علائمت چی بود؟لکه بینی یا انقباض داشتی؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۵بهمن ۴۰هفته ام تموم میشه با همیم منو شمااز کجا فهمیدی دهانه رحمت باز شده علائمت چی بود؟لکه بینی ...

یه شب دیدیم خیلی کمردرد و دل درد دارم بعد رفتم دستشویی یه دفعه دیدم خونریزی دارم و همزمان واژنم می‌سوخت اول فکر کردم از ادرارم خون اومده با دستمال کاغذی خشک کردم دیدم دستمال پر خون شد اومدم بیرون یکم آب و نشاسته خوردم و یکم نشستم دوباره رفتم دیدم قطع شده دیگه فرداش نوبت دکتر داشتم رفتم به دکتر گفتم سونو کرد گفت دهانه رحم نیم سانت باز شده ولی طول سرویکس خوبه دیگه ازون موقع استراحتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

یه شب دیدیم خیلی کمردرد و دل درد دارم بعد رفتم دستشویی یه دفعه دیدم خونریزی دارم و همزمان واژنم می‌س ...

عزیزم خیره ان شالله مراقب خودت باش چیز زیادی نمونده تا ۳۰هفته برسی هم عالیه ولی ان شالله تا موقع زایمان خودت بچه هم همراهی میکنه باهات نگران نباش

من دیدم از ۲۰هفته دهانه رحمشون ۲سانت باز بوده تا۳۸هفته مونده بچه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیره ان شالله مراقب خودت باش چیز زیادی نمونده تا ۳۰هفته برسی هم عالیه ولی ان شالله تا موقع زای ...

قربونت برم عزیزم ایشالله خیر و همه به سلامتی نینیشون بغل میکنن والا خیلی مواظبم یه ماه پام از خونه بیرون نذاشتم کار خونم شوهرم انجام میده به غیر آشپزی و ظرف شستن اونروز رفتم بهداشت می‌گفت تا ۳۴ برسونی عالیه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️