2777
2789
عنوان

دوستم بچه اش 26 هفته بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 120 پست

منم چهل روز زود بدنیا اومدم امیدی به زنده بودنم نبود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دختر ناز نود و یک روز زودتر از موعد به دنیا اومد 

دختر من شصت و سه روز زودتر بدنیا اومده بود و بعد ۲۶ روز از بیمارستان مرخص شد،

اتفاقا دختر من جز بزرگترین افراد ان آی سی یو بود البته یکو هفتصد وزنش بود

همه ۲۵ هفته تا ۲۹ هفته بودن .

ببین ان شالله که حالش خوب میشه و برمیگرده خونه پیش خانوادش ولی کلا شرایط سختیه ممکنه چشماش نیاز به عمل داشته باشه ،ممکنه خیلی داستان های دیگه داشته باشه مثلا سوراخای قلبش فلان

ولی اگر خدا بخواد در نهایت سلامت میمونه،

آخه این تازه رفته تو هفت ماهبیشعور دکترا گفتن بچه ۲۵ درصد احتمال داره بمونه

به هر حال بی راه نگفتن دکترا نمیشه امید الکی هم داد باید آمادگی داشته باشه و بسپره به خدا

چی شده که ابنقدر زود اومده بچه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
به هر حال بی راه نگفتن دکترا نمیشه امید الکی هم داد باید آمادگی داشته باشه و بسپره به خداچی شده که ا ...

نگم بهتره که کلی حرص میخورم بابتش چند روزه

فرش نه متری رو رفته بالا پشت بوم شسته خودشم پهن کرده اومده پایین دردش گرفته زنگ زده به شوهرش اون اومد دنبالش بعدم که اینطوری 

خیلی هم راه میرفت

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

همین اولین روزی که وارد هفت ماه شد زایید

ببین ایشون شش ماهه حساب میشه 

سی هفته میشه هفت ماه کامل 

من اولین روز ۳۱ هفتگی زایمان کردم تو پرونده دخترم نوشته بودن نوزاد پره ترم ۳۱ هفته(هفت ماهه)

دقیقا این جمله بود ،

ولی اصلا مهم نیست ،بستگی به توان و‌ کشش اون بچه داره 

ان شالله سالم و سلامت برمیگرده خونه ،

حتی در قدیم هم بودن بچه هایی که شش ماهه دنیا میومدن 

این دختر ناز نود و یک روز زودتر از موعد به دنیا اومد دختر من شصت و سه روز زودتر بدنیا اومده بود و بع ...

فک کنم صد روز زودتر دنیا اومده 

وزنش نهصد بود که الان رفت تو دستگاه شد هشتصد

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

نگم بهتره که کلی حرص میخورم بابتش چند روزهفرش نه متری رو رفته بالا پشت بوم شسته خودشم پهن کرده اومده ...

فرش ۹ متری؟

عقل نداره کس و کارم نداره؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤