2777
2789

میگه باید حسابی خرج کنه برام پولدار باشه و خیلی چیزای دیگه

من بر عکس اون کم توقعم تو همه چیز

از عیب گذاشتن و مسخره کردنم خوشم نمیاد همه چیزم قشنگ میبینم همیشم دنبال ی زندگی معمولیم

ولی با تاپیک قبلم مردد شدم ک کدوممون کار درستی میکنیم

توقع زیاد باید داشته باشیم میگن چقد دختره پرتوقعه

توقع کم داشته باشیم طرف میتونه راحت جایگذین کنه

ازدواج چقد پیچیدس

دلم نمیخواد دیگه بهش فک کنم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خانوادگی هر کسی متفاوته. بنابراین افراد توی بسترهای مختلفی اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی رشد میکن ...

همه کاربرا با نظر اون موافق بودن تقریبا

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

شاید بخاطر محل زندگیشه که خیلی پرتوقع شده و اعتماد به نفسش بالاس بالاخره کم جایی نیس منطقش ولی به نظر من یکم توقعتو ببر بالا اعتماد به نفست رو زیاد کن رو خودت کار کن شما لایق بهترینایی چرا باید از خودت و خواسته هات بگذری

من خودم کم توقع هستم زندگی آرام و خوبی دارمبرعکس خواهرم پرتوقع هستش هم خودش و هم همسرش و عذاب میده

من زندگیم و باصفر شروع کردم ولی خواهرم خونه و همه چیز داشت همسرش قبل از شروع زندگی مشترک

ولی الان سطح زندگی ما از اونا بالاتره

حد وسط رو بگیر تو خانواده ات و دوروبریات عرف چیه؟همونا رو توقع داشته باش 

نه محبت و خدمت اضافی بکن نه انتظار خیلی بالا بالاها رو داشته باش چون با اولی بی ارزش میبیننت با دومی گشنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم کم توقع هستم زندگی آرام و خوبی دارمبرعکس خواهرم پرتوقع هستش هم خودش و هم همسرش و عذاب میده

کاربرا اول زندگیو میگن 

میگن دختر اگه بگه اینو نمیخوام اونو نمیخوام و زیاد کمکش کنه و طرف بگه باید کمکم کنی عادت میککه

شاید بخاطر محل زندگیشه که خیلی پرتوقع شده و اعتماد به نفسش بالاس بالاخره کم جایی نیس منطقش ولی به نظ ...

ما تقریبا نزدیکیم ولی فک کنم اخلاقای مامانامون بیشتر تاثیر داشته رومون

ولی من شاغلم اون نیس

و اخلاقامون هم ی کم تضاد داره

فرق داره مثلا نمیشه طرف حقوقش ۵۰ تومن باشه انتظار داشته باشی هر ماه برات طلا بخره یا فلان و فلان و فلان 

اما کم هم نخوایین مثلا از خرج خودتون نزنید که اون جمع کنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید