2777
2789
عنوان

شوهرم بد دله و سیاه دله

595 بازدید | 22 پست

یعنی من باید مثل مجسمه جلوش بشینم خیچ کار نباید بکنم هیچ جا حق ندارم برم با هیچ کسی حق ندارم حرف بزنم اگر با کسی ارتباط بگیرم انقدر میره تو قیافه و یه حرفایی میزنه تا من خودم ارتباطمو کمرنگ کنم باهاش یا قطع ارتباط کنم 

فقط از یه دوستم اونم چون سالهاست دوستیم و خط قرمزمه نتونست جدام کنه فقط همین یکی.

خونه پدرمم خودش میبره و میاره

تو این ۷ سال یک شب حتی یکککک شب نزاشته خونه پدرم بمونم

میگه مگه آواره ای!😳

یه بیرون برم با بچه هام انقدر سوال میپرسه که از توش یع چیزی در بیاره 

نمیزاره من کت بپوشم میگه کوتاهه فلانه

دوست داره مثل پیرزنا بگردم 

اونوقت خودش عینک آفتابی و ماشین شاسی بلند و خوش تیپ میچرخه 

این نا عدالتیه 

شما باشید چطور رفتار میکنید که هم از این همه بی منطق بودن دست برداره همم دعوا نشه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

یا خائنه و خودش ریگ توکفششه  یا مریضه و پارانوئید داره که هردوش چاره نداره و باید بسازی چون پذیرش نداره مشکل از خودشه کاریش نمیتونی بکنی

من نمیتونم بهت بگم اگه بودم چکار میکردم چون به درد شما نمیخوره مسلما مظلوم وارومی و شرایطتت بدتر میشه بچه ها هم اذیت میشن  پس همون کاری که تا حالا کردی بکن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

✨برای #علاج_وسواس_و_شک

آیات زیر را با زعفران بر روی یک کاغذ بی خط نوشته و در یک پارچ آب شسته و سه روز از آن بیاشامد.

يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَكُمُ الرَّسُولُ بِالْحَقِّ مِن رَّبِّكُمْ فَآمِنُوا خَيْرًا لَّكُمْ وَإِن تَكْفُرُوا فَإِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًايَا أَهْلَ الْكِتَابِ لَا تَغْلُوا فِي دِينِكُمْ وَلَا تَقُولُوا عَلَى اللَّهِ إِلَّا الْحَقَّ إِنَّمَا الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ رَسُولُ اللَّهِ وَكَلِمَتُهُ أَلْقَاهَا إِلَىٰ مَرْيَمَ وَرُوحٌ مِّنْهُ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ وَلَا تَقُولُوا ثَلَاثَةٌ انتَهُوا خَيْرًا لَّكُمْ إِنَّمَا اللَّهُ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ سُبْحَانَهُ أَن يَكُونَ لَهُ وَلَدٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا

جهت عضویت لمس کن 👇👇👇

══‌‌‌‌༻‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم از اول هیچوقت اجازه نمیدادم فکر کنه حق داره محدودم کنه 

پلی خب ذاتا شخصیت مستقلی دارم جای تو بودم مبارزه میکردم باهاش ب هر قیمتی ک‌‌‌ میتونی تصور کنی حتی طلاق

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

اصلا نگو که دلم خونه 

شوهر من چندروزه قهر کرده حرف نمیزنه،واسع چی؟؟واسه اینکه همکلاسی بچم عکس یه سوال رو میخواست،با پسرم رفتم تو اتاق که عکس سوالو توی شاد بفرستیم 

گوشی دستم بود داشتم عکس می‌فرستادم و یه توضیح کوچولو در مورد اون سوال می‌نوشتم،یهو دیدم بلند شد بدو بدو اومد بالا سرم که داری چیکار می‌کنی اینجا؟؟چرا نیآوردی جلوی من بفرستی؟؟

بعدم که ناراحت شدم برگشت گفت تو فکرت جای دیگه هست که ناراحت شدی وگرنه ناراحت نمیشدی!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ایشالا همین امروز بمیره از دستش راحت شی

وااا تو به چه حقی به پدر بچه هاش نفرین میکنی

ما تو زندگیشون نیستیم پس قضاوت هم نکنیم 

از قدیم راست گفتن زن و شوهر دعوا کنن 

ابلهان باور کنن😏

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

داری خصوصیات اخلاقی شوهر منو میگی 

زندگی من 10ساله همینه خواهر 

بعد از 10سال دگه سر شدم نسبت به کاراش

بقولی گوشامو بریدم سرم آسوده

من عید تا عید میذاره برم ابرو بردارم 

نه رنگ مو نه ناخن بلند نه لاک نه آرایش هیچی

اگه برات بگم خواهررررررر ای خدااااااا 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

عزیزم میدونم خیلی سخته کنار اومدن با همچین مردی منم اطرافم کم ندیدم یا دارن میسازن و راهشو یاد گرفتن یا اینکه ... ولی شما بهتره راه اول رو انتخاب کنی بزار رو حساب اینکه روت حساسه لباسی که دوست داری بپوشی رو یکم سیاستی برو جلو مثلا خودتو لوس کن که تو کنارمی کسی جرعت نداره نگاه چپ بهم بندازه میشه اینو بپوشم اگه تو صلاح میدونی (این اگه تو صلاح میدونی )خودش طرف رو دودل میکنه بهت آره بگه یا نه بیشتر مواقع آره س