2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنای اروپایی قشنگ نیستن؟ تمام خصوصیاتی که همه مردم دنیا خودشون رو میکشن داشته باشن یه جا دارن موی بل ...

آره مثل فرشته ها هستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بخدا قسم مردها زیبا ترن شوهر من شب تا صبح کار میکرد یه حموم که میرفت پوستش چنان میدرخشید که حسودیم م ...

حالا یه پوست دلیل بر زیبایی نیست که

چشم و ابرو، لب و دهن، مو، بینی، حالت صورت، ترکیب اینا روی صورت والا الان هم مردا بینیهاشون عملی هست، دارن اکثرا بوتاکس هم میکنن، ابرو بر میدارن، 

زنای اروپایی اصلا قشنگ نیستنباز زنان ایرانی بهترن

آره من که از زنای اروپایی خوشم نمیاد زیاد 

زنای ایرانی و ترکیه ای بیشتر میپسندم،حالا ترکیه هم اورپاست ها😂 ولی منظورم مثلا انگلیسی و آمریکایی ها و این‌ هاست...ولی بنظر من زنای ایرانی از بس از سن کم آرایش میکنن پوستشون داغون میشه اونا آرایش نمیکنن بهتر موندن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

داداش من الان از من زیباتره🤣

داداش منم همین طور😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

آره من که از زنای اروپایی خوشم نمیاد زیاد زنای ایرانی و ترکیه ای بیشتر میپسندم،حالا ترکیه هم اورپاست ...

دقیقاااا 

اصلا حالت چشم های زنان ایرانی و انرژی داخلش خیلی قشنگه

اروپایی ها فقط پوست خوب دارند که اونم آرایش نمیکنن و ..

ایرانی ها از بچگی ارایش

من چندین نفر رو میشناسم شبیه باباشون هستند و زنند و بسیار زیبان

جمع نمیشه بست، کلا کلیت نداره

نمیشه گفت زن زیباتره یا مرد

اصلا اینا قیاس مع الفارق هست ربطی نداره

زن رو با زن مرد رو با مرد زیبائیهاشون رو باید سنجید چون دو جنسیت کاملا مجزا دارن

با احترام نه من موافق نیستم

مهم نیست که موافق باشی یا نه اینو دنیا ثابت کرده که همه حتی همون کره ای ها هم دارن خودشون رو شبیه زنهای اروپایی میکنن چون ملاک زیبایی هستن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...