2777
2789
یچی بگم پرات بریزه یبار یکی یسره درخواست دوستی می داد ب من من رفتم تاپیکاش خوندم همه از سختی زایمانش ...

هیچ درخواستیو قبول نکننن

من سالهاست از ۱۷ سالگی تا ۲۸ سالگی با خطای متخلف اومدم سایت

یکبارر هم درخواست قبول نکردم چه خانم چه اقاا

چون خیلی از اقایون مریضن خودشونو میزنن جا خانم

و حتی بدتر خیلی از خانمهاا بچه هستن ک توو فانتزیه ذهنیشون اینجا زندگی میکنن

یچی بگم پرات بریزه یبار یکی یسره درخواست دوستی می داد ب من من رفتم تاپیکاش خوندم همه از سختی زایمانش ...

ببین من نه کاری با ترن س دارم ن گرایش مختلف خب

ولی این کاربر مشخص ک مشکل داره و اصلا کاملا مشخص ک عمل نکرده باز ی عده دارن طرفداری میکنن 

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نه کاری با ترن س دارم ن گرایش مختلف خبولی این کاربر مشخص ک مشکل داره و اصلا کاملا مشخص ک عمل ...

زبون ادم نمیفهمن بعضیا

الان بااینک توضیح دادی باز اون بندخدا ببین چی دار میگ 

میگ خمینی قبول کرده تر نس و این قبول نمیکنه😂

اینا بالاخونشون اجارس

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

یه مدت تو محل کارم متوجه شدیم یه پسری که تر. نس بود عاشق همکار مردش شده بود.... 

یعنی طرفو ول نمیکردااا... 

بعد ما قبل اون اصلا نمیدونستیم این اقا تر. نسه، یه چندنفری از تن صداش و حرکاتش متوجه شده بودن تا اینکه خودش اون افتضاح رو بالا اورد اخرش دیگه اخراجش کردن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

منم دیروز اون تاپیک رو خوندم و احساس کردم مشکلی داره

جوراب پارازین پام بود و با چادرم روش رو پوشوندم و..‌

بعد دیدم همه دارن راهنماییم می‌کنن و به به و چه چه .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
زبون ادم نمیفهمن بعضیاالان بااینک توضیح دادی باز اون بندخدا ببین چی دار میگ میگ خمینی قبول کرده تر ن ...

یا مثلا میان میگن تخصص تو چیه اصلا طرف متوجه نیست بحث من ترن س نیست

یا میگن سرتو از باسن بقیه بکش بیرون

میدونی چیه طرف هنوز یاد نگرفته چجوری حرف بزنه همین میشه ک رو این اقا تعصب بیجا دارن ی موقع هایی ب کشور حق میدم ک میگن شاهد زن باید دونفر باشه و قاضی نمیتونه زن باشه

یه مدت تو محل کارم متوجه شدیم یه پسری که تر. نس بود عاشق همکار مردش شده بود.... یعنی طرفو ول نمیکردا ...

خب این ک ب مرد گرایش داره بیماریه من نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنن

بیماری و درمان نمیکنن بعد میرن عمل میکنن

منم دیروز اون تاپیک رو خوندم و احساس کردم مشکلی دارهجوراب پارازین پام بود و با چادرم روش رو پوشوندم ...

حالا بیااینارو متوجه کن

منم دیروز اون تاپیک رو خوندم و احساس کردم مشکلی دارهجوراب پارازین پام بود و با چادرم روش رو پوشوندم ...

تو حالت عادی ی زن وقتی میخواد استایلش و توضیح بده میگه جوراب پارازین پام بود با چادر روشو پوشوندم و...؟؟

یا مثلا میان میگن تخصص تو چیه اصلا طرف متوجه نیست بحث من ترن س نیستیا میگن سرتو از باسن بقیه بکش بیر ...

بازخوبه صبرت زیاده من باشم حرفمو نفهمه کسی عصبی میشم بیشعورم ک الاماشالا زیادددد

تو حالت عادی ی زن وقتی میخواد استایلش و توضیح بده میگه جوراب پارازین پام بود با چادر روشو پوشوندم و. ...

میگم که واسه منم جای تعجب بود.

ولی دیدم همه دارن شجاعتش رو تحسین می‌کنن و به به و چه چه .گفتم حرفی بزنم میگن حسودی و فلان 

متاسفانه نی نی سایت جو بدی داره.کافیه یک حرف بر خلاف میل خانوما بزنی متهم میشی به حسادت و ...

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بازخوبه صبرت زیاده من باشم حرفمو نفهمه کسی عصبی میشم بیشعورم ک الاماشالا زیادددد

اینا دوس دارن تو حماقت بمونن

روشن فکر بودن و با حماقت اشتباه گرفتن

بعضیاشونم میدونن طرف مرد و مشکل داره اما دوس دارن ک با مردا حرف بزنن راجبش 

میگم که واسه منم جای تعجب بود.ولی دیدم همه دارن شجاعتش رو تحسین می‌کنن و به به و چه چه .گفتم حرفی بز ...

من حرفمو زدم واسم مهم نیست چی میگن

اینا دوس دارن تو حماقت بموننروشن فکر بودن و با حماقت اشتباه گرفتنبعضیاشونم میدونن طرف مرد و مشکل دار ...

اخخخخخخخخ ک از جو زده بودن نینیسایتیا هرچی بگم کمه

همین روشن فکری 

اوف

تا یچی میگه سریع ادا روشنفکرا رو درمیارن ک ب ماچه سرتو بکش بیرون از ماتحت و...

بابا هر حرفی جایی و مکانی داره همه جاکه کاربرد نداره