2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 30285 بازدید | 648 پست

وای بسم الله الرحمن الرحیم 

کات میکنید بعد انتظار دارید طرف بیاد اصرار کنه 😐 

یعنی اگه اصرار کنه کات نمیکنی؟ ! 

یا نه دوست داری بیوفته تو دست و پات التماست کنه که تو رو خدا منو رها نکن     تو هم هی بگی نه عزیزم ما به درد هم نمیخوریم 

مگه فیلم هندی یا رمانه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

منم با شوهرم اختلاف قدی دارم    حالا درسته برای شما بیشتره  

اما یه سؤال مگه این قد ربطی قلباتونم داره؟ ! 

کسی که عاشقت باشه با تمام وجودش همه چیزتو دوست داره 

و همچنین شما هم اگه عاشقش باشی همه چیزشو دوست داری و با چهار تا نظر دیگران تحت تأثیر قرار نمیگیری 

اگه عشق و محبتی وجود نداره و همش یه وابستگیه 

بهتر    کات کنید     تموم بشه بره 

زندگی بدون عشق  و محبت    ذره ای ارزش نداره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاالله تو دیگه خوشبخت عالمی

لطف داری مرسی

ولی منم خیلی وقتا صدم رو برای خودشو زندگیمون و بچمون گذاشتم و میذارم،احترام ،توجه و محبت زبانی و رفتاریم به خودشو خونوادش زیاده،وسواسم و همیشه خونه و خودمون تمیز و مرتب و اراسته ایم به خودمو لباس پوشیدنم حتی تو خونه خیلی اهمیت میدم،پایه ام،و...

و کمبود و بدبختیم همیشه خونواده خودم بودن که انگار هرگز نداشتمو ندارمشون،خیلیا این موهبت رو دارن،معتقدم خدا یه جایی نداشته هارو جبران میکنه💚

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دوست پسر تم میزاری؟

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

وای بسم الله الرحمن الرحیم کات میکنید بعد انتظار دارید طرف بیاد اصرار کنه 😐 یعنی اگه اصرار کنه کات ...

عزیزم من اگر گفتم اصرار نکرد یعنی در این حد براش مهم نبودم که هیچ تلاشی هم نکرد،، و بله من واقعا اوایل اختلاف قدیمون اصلا برام مهم نبود همون‌طور که اختلاف سیمون برام مهم نبود ولی ایشون اینقدر متلک انداخت در مورد قدم که واقعا اعتماد بنفسم نابود شد دیگه تصمیم گرفتم جدا شم 

عزیزم من اگر گفتم اصرار نکرد یعنی در این حد براش مهم نبودم که هیچ تلاشی هم نکرد،، و بله من واقعا اوا ...

پس رها کن عزیزم   ذره ای دیگه برات مهم نباشه فداتشم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

مرسی ازت عزیزمپیداست همسرتون شمارو خیلی دوست دارهچه مرد صبوری👌ایول بهشمن خودم واقعا برام اخلاق و رف ...

قربونت

راستش اره،دوستیمون دوماه هم طول نکشید من اون زمان خیلی جدی و بااعتماد به نفس بودم و نمیخواستم ازدواج کنم و اون یهو خیلی جدی گرفت و... منم یکم که گذشت وقتی گفت برای من جدیه اگه برای تو شوخی و روز گذرونه بگو تکلیفمو بدونم حسم تغییر کرد،به این نتیجه رسیده بودم که تو رابطه مرد باید عاشق تر و پیگیر تر باشه.و حقیقتی که بهم ثابت شد اینه که حسم درست بوده

اره خیلی جاها صبوری کرد خیییلی مهربونم ولی برگردم اووووف اون موقع ها ساکت میشه،ولی در کل با ناز و سیاست زنونه همیشه کارها بهتر پیش میره همونجور که خودت میخوای😃

الهی همیشه سالم و خوشحال باشید از خانوادتون دورید؟؟؟

الهی امین عزیزم

به همچنین مهربون جان🤲💚

مسافتی نه اصلاااا،ولی روحی و احساسی زمین تا آسمون.البته پدرمم که خیلی با بقیه فرق داشت و مهربون بود ۷ماه پیش به رحمت خدا رفت

قربونتراستش اره،دوستیمون دوماه هم طول نکشید من اون زمان خیلی جدی و بااعتماد به نفس بودم و نمیخواستم ...

همسرتون بگیر بوده پس😂

ولی شما هم پیداست خیلی کدبانو و خانم هستین 💚👌من اصلا سیاست زنانه بلد نیستم اصلاوقتی کار با سیاست انجام بدم گند میزنم😩