2777
2789
عنوان

بهار خانوم هستم همون که گفتید بخاطر اختلاف قدت از نامزدت جدا شو

| مشاهده متن کامل بحث + 30649 بازدید | 652 پست
خانواده هامون در جریان رابطمون بودن درسته آدم خودشیفته و مغروری بود ولی خب بچه ننه نبود مادرش هم از ...

ولش کن ی مدت بزار بفهمه چی گفته مهم نیست اختلاف قد اصلا رو سنش بیشتر فکر کن خودم اختلاف سنیم باشوهرم ۱۳ ساله حس میکنم همو درک نمیکنیم و من مجبورم اونجوری رفتار کنم ک اون خوشش میاد 

خانواده هامون در جریان رابطمون بودن درسته آدم خودشیفته و مغروری بود ولی خب بچه ننه نبود مادرش هم از ...

ولش کن ی مدت بزار بفهمه چی گفته مهم نیست اختلاف قد اصلا رو سنش بیشتر فکر کن خودم اختلاف سنیم باشوهرم ۱۳ ساله حس میکنم همو درک نمیکنیم و من مجبورم اونجوری رفتار کنم ک اون خوشش میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیم باشه مامانه حق دخالت نداره

فردا پسرش دوکیلو وزن کم کنه

میگه غذا نذاشتی بچم لاغر شد

حتی تو تاپیک قبلیم گفتن که چون قدت کوتاس باید ولش نکنی چون کسی انتخابت نمیکنه😐😐

خوب مردهای کوتاه تر هم هستن که در کنارشون متناسب به نظر بیای صبر کن یه شخص متناسب رو پیدا کن در کنار یه مرد کوتاه تر مشکل قدت دیگه به نظر نمیاد من همش به خودم میگم رو اول کور بودم ندیدم این از من کلی بلندتره الان کوتاهیم خیلی به چشم میاد

اصلا ازدواج هم نکنی! مگه ازدواج همه چیزه؟! یعنی یه دختر ۲۰ساله هیچ آرزو و هدفی جز ازدواج‌ نباید داشت ...

من دنبال ازدواج نبودم 

درسته الان فکر میکنید پز میدم ولی خواستگار پولدار فقیر قد بلند و کوتاه هرچی فکر کنی دارم 

ولی اصلا هدفم ازدواج تو این سن نیست.

استارتر باید اینکه بابت قدت، بهت تیکه مینداخته رو همون اول میگفتی. الان نصف کاربرا عصبانی ان که چرا ...

دقیقا ،اونم بخاطر توصیه های هوا و فضاییه بچه های نینی سایت

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ی دور ازجون بگید خر و زرافه و.. گناه داریم با🤣🤣

وای نه عزیزم بخدا منظورم ب عزیزان قد بلند نبود 

بازم معذرت همه آدما ارزشمندن با هر قدو قیافه ای 

این خواهر گفت خرم قد بلنده گفتم نه زرافه قد بلنده