خانواده هامون در جریان رابطمون بودن درسته آدم خودشیفته و مغروری بود ولی خب بچه ننه نبود مادرش هم از ...
ولش کن ی مدت بزار بفهمه چی گفته مهم نیست اختلاف قد اصلا رو سنش بیشتر فکر کن خودم اختلاف سنیم باشوهرم ۱۳ ساله حس میکنم همو درک نمیکنیم و من مجبورم اونجوری رفتار کنم ک اون خوشش میاد
خانواده هامون در جریان رابطمون بودن درسته آدم خودشیفته و مغروری بود ولی خب بچه ننه نبود مادرش هم از ...
ولش کن ی مدت بزار بفهمه چی گفته مهم نیست اختلاف قد اصلا رو سنش بیشتر فکر کن خودم اختلاف سنیم باشوهرم ۱۳ ساله حس میکنم همو درک نمیکنیم و من مجبورم اونجوری رفتار کنم ک اون خوشش میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتی تو تاپیک قبلیم گفتن که چون قدت کوتاس باید ولش نکنی چون کسی انتخابت نمیکنه😐😐
خوب مردهای کوتاه تر هم هستن که در کنارشون متناسب به نظر بیای صبر کن یه شخص متناسب رو پیدا کن در کنار یه مرد کوتاه تر مشکل قدت دیگه به نظر نمیاد من همش به خودم میگم رو اول کور بودم ندیدم این از من کلی بلندتره الان کوتاهیم خیلی به چشم میاد