2777
2789
عنوان

بنظرتون طلا بفروشم برم پانسیون یا همین کتابخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست

اون پسرا اذیتت میکنن 

یا خودت معذبی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
سعی کن حساسیتت رو کنار بذاری و تو شرایط خونه هم درس بخونی.همه ما دخترای نوجوانی بودیم که خیلی حساس ب ...

عزیزم میگم من ذهنم مشغوله تو خونه اصلا توانایی تمرکز تو خونه ندارم باز میگی حساسیت بزار کنار 

من می‌خوام خودکشی کنم دیگه چون واقعا نمیتونم تو خونه بخونم و اگر خوب نخونم کنکورم....

اگر حساسیت کنار گذاشتن راحت بود ۱۰۰۰ تا روانشناس جوابم نمیکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسرا اذیتت میکنن یا خودت معذبی

خودم معذبم ..‌ ولی دیشب تخریبم کردن غرورم رو اعتمادبنفسمو بدتر گرفتن ازم ..همسر مادرم گفت از اتاقم گمشو بیرون 

عصبانی بود البته آدم خوبیه ولی خوب منم ناراحت شدم 

یه پانسیون خوب پیدا کن عزیزم ببین چقدر هزینه اش میشههر پانسیونی ارزش رفتن نداره گلم

اره درست میگی همه پانسیون ها خوب نیستن ...

جایی که ارزش رفتن داشته باشه 

خودم معذبم ..‌ ولی دیشب تخریبم کردن غرورم رو اعتمادبنفسمو بدتر گرفتن ازم ..همسر مادرم گفت از اتاقم گ ...

چن سالته؟

احساس میکنم خیلی حساس شدی

انقدی ک فک میکنی دیگران بهت فک نمیکنن و پیش خودشون نمیکن فلانی رو ضایع کردیم یا فحشش دادیم یا هرچی

سنت بره بالا میفهمی

چ خوب چ بد خودت فقط برا خودت مهمی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
نه عزیزم مادر بزرگ مادریم فوت شده ، با خانواده پدری هم که کلا ارتباطی نداشتم و ندارم

به نظرم اگه میتونی یه جوری ارتباط بگیر 

نشد

حتما یه فکری بکن

راحت میشه قبول شد رفت خوابگاه از این مشکلات هم خلاص شد 

اره درست میگی همه پانسیون ها خوب نیستن ...جایی که ارزش رفتن داشته باشه

کدوم شهری گلم؟

جای خوب پیدا کن بعدم به مامانت بگو شرایط خوندن ندارم کمک کن تا برم پانسیون

توی مرحله ی آخر طلاتو بفروش

به نظرم اگه میتونی یه جوری ارتباط بگیر نشدحتما یه فکری بکنراحت میشه قبول شد رفت خوابگاه از این مشکلا ...

اره دیگه منم تو فکر اینم قبول بشم خلاص بشم از مشکلاتت 

ولی باید خوب تمرکز کنم باید فکرم درگیر نباشه 

کدوم شهری گلم؟جای خوب پیدا کن بعدم به مامانت بگو شرایط خوندن ندارم کمک کن تا برم پانسیونتوی مرحله ی ...

کمکم نمیکنه میگه برو کتابخونه و بعدشم تو خونه بخون .😔... منم موندم چیکار کنم 

اره دیگه منم تو فکر اینم قبول بشم خلاص بشم از مشکلاتت ولی باید خوب تمرکز کنم باید فکرم درگیر نباشه

عزیزم

کاش شهر ما بودی 

کلید کتابخونه رو بهت میدادم پنجشنبه و جمعه هم میومدی میموندی