2777
2789
عنوان

دیگه انصافا نمیصرفه رفت سر کار😬😬😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدت ایطور شد

طی نزدیک یکسال.هنوزم درگیرم.با این که سه سال میگذره.تو بسته بندي هستی یا خط تولید؟گرچه هیچ فرقی نداره.خودتو نجات بده.من مدتهاست و هنوز خوب نشدم.هرچقدرم حقوقش باشه نمیارزه.اشتباه منو تکرار نکن.ارزش نداره.

سقوط اقتصاد یک جامعه فلاکت زده میشه همین دیگه . ببین عملا برای زنها انتخاب دیگه ای غیر از مژه کاری و ناخنکاری و اینها نگذاشته . از طرفی واسه اینکه این شغلت باشه باید خودت هم عمل های زیبایی کنی تا اون صنف پذیرفته بشی . کسی به هنر به علم هیچ توجهی نداره. دلالی بازارش گرمه ، آبرو و شرافت ارزون 

طی نزدیک یکسال.هنوزم درگیرم.با این که سه سال میگذره.تو بسته بندي هستی یا خط تولید؟گرچه هیچ فرقی ندار ...

بسته بندی و خط تولید چیه😑😑

من کلا خاک و سیمان باز میزنم 

مربی باشگاه بدنسازی 

من همین پستو امروز اینستا دیدم

منم از اینستا دیدم دیگه 

دیدم خیلی حق میگه نشستم حساب کردم دیدم تهش هیچی نمیمونه 

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂