2777
2789

خانوما دخترعمومه ولی خانوادم بزرگش کردن چون کسی‌رو نداره 

برای خرید جشن عقد و خنچه عقد 

چند وقت پیش عقد کردن چون از فامیلامون فوت کردن نتونستیم جشن بگیریم الان داریم جشن میگیریم

ما از فامیلامون پیرایشگر داماده از اون برا گریم داماد وقت گرفتیم هزبنشو ما میدیم مامانش همینکه سوار ماشین شد گفت نه اونجا نمیره ارایشگاه میره پیش فامیل خودم دامادمون هم گفت نه فامیلمون اونجا نیست میریم جایی که پدرخانومم گفته ادامه داره

رفتیم کت شلوار بگیریم با اینکه برا عقد کت شلوار گرفته بودیم گفتیم چون خنچه میبریم کت شلواره جدید باشه

یه کتدشلواری پیدا کرد شبیه کت شلوار عقدش گفت اینا براقن پلاستیکن خوشم نمیاد در صورتی که ما کلی پولش داده بودیم دست گذاشت رو کت شلوار ۲۰تومنی به زور تنش پسرش کرد گفت باید اینو برداری البته داماد هم قبول نکرد اخرشر ۱۲تومنی برداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم کفش بخریم دست گذاشت رو‌کفش ۷تومنی‌به‌زور‌میگفت این خولع اون یکیا اشغالن ولی داماد گوش‌نداد یکی دیگه برداشت ۳ونیم دادیم به کفشاش 

خواست واسه ما ابمیوه بخره گفت نه میل نداریم اصلا نذاشت بخره

شب ساعت ۹ونبم‌بود تموم شدیم داشتیم از گشنگی تلف میشدیم نمیذاشت پسرش مارو‌رستوران‌ببره می‌گفت میریم خونمون غذای بیرون واسمون نمیسازه

ادامه رم خوندی ؟توهین نبود اینا؟

ب پسر خودش که میرسه قناعت پیشه میکنه 

اما ب جیب شما ک میرسه دست و دلباز میشه 

شماهم نباید کوتاه میومدین جوابشو میدادید 

و موقع خرید خواهرتون ک میشه دست بزارید رو وسایل گرون تا حساب کار بیاد دستش 

کاربری دستِ دونفره 🌹
ادامه رم خوندی ؟توهین نبود اینا؟

وقتی این همه آدم راه می افتین دنبال عروس و دوماد این ناراحتی ها هم پیش میاد 

بخدا عروس و دوماد خیلی راحت تر با هم کنار میان 

ای کاش کارت میدادین خودشون برن خرید 

من سر خرید عقد خیلی ناراحت شدم 

واسه عروسی که رفتیم برای شوهرم خرید کنیم هیچ کی رو نبردم دوتایی رفتیم مادرشوهرمم ناراحت شد 

ولی شوهرمم راحت بود هرچی نیاز داشت خرید 

بهتر از اینه که بین دوتا خونواده بی احترامی پیش بیاد 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یعنی چی‌نمیذاشت غذا بخره میخواستم بگم من حساب میکنم شام هم مهمون من باشید اخرش پسر به زور بردمون رست ...

بازم خداروشکر که پسره با درکی هس 

چ مادرش رو مخ بوده 

بگو دفعه بعد این ننه عتیقتو نیار 

راستی مادرش حدودا چنسالش بود 

کاربری دستِ دونفره 🌹