2777
2789
شاید خنده دار باشه ولی نفخ یبوست مادر اگه شدید باشه و حتی استرسش می تونه باعث ایست قلبی و خفگی بچه ش ...

اره خو هرچیزی زیادیش بد ولی خو نه با ی کاسه اش چنددونه نخود 

ای خدا به دوستت صبر بده تونست بعدش باردار بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز تازه یکسال میگذره

انشالله دامنش سبز بشه شما بارداری حتما موقع زایمان براش دعا کنید انشالله که خیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله دامنش سبز بشه شما بارداری حتما موقع زایمان براش دعا کنید انشالله که خیره

ان‌ شاءالله،البته خودش بچه دیگه هم داره قبل اون یه دختر و یه پسر داشت .الآنم فکر نکنم دیگه بخواد 

ان‌ شاءالله،البته خودش بچه دیگه هم داره قبل اون یه دختر و یه پسر داشت .الآنم فکر نکنم دیگه بخواد

خدابراش نگه داره

من یک مادرم با بچه کوچیک فهمیدم ام اس گرفتم بارداری خواهش میکنم برای فرزانه دعا کن سلامتیمو بدست بیا ...

چشم گلم ،ان شاءالله‌ خوب شی به حق ابوالفضل و کمترین اثری روت نزاره مریضی بعد از این .ممنون‌💕🤍

چشم گلم ،ان شاءالله‌ خوب شی به حق ابوالفضل و کمترین اثری روت نزاره مریضی بعد از این .ممنون‌💕🤍

سلامت باشی ان شاءالله حاجت روا باشی. به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

رفتی بیمارستان بعدش خبر بده خیره ان شاءالله