2777
2789
عنوان

بختک افتاده بود به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینحور مواقع بعضی کاربرا میگن دعا داری داشته باشه اینجوری میشی و کارات میش نمی رن و سنگینی داری و...

ولی من خودم بخوام بگم از اونجایی که تجربه داشتم متفاوت بود فقط 

می تونم بگم اول نمازت بخون قران بخون با حضور بفهمیش

چهار قل از قران بخون قبل خواب و ایت الکرسی

دعای ناد علی گوش کن و زیارت عاشورا تا چهل روز

سعی کن با وضو باشی قبل خواب بخوابی

امام مهدی هم صدا بزنی جواب میده تجربه خودم 

سعی کن همیشه ذکر بسم الله برای هر کاری که میخوای انجام بدی بگی مثلا قبل خوردن قبل حمام قبل دستشویی قبل بیرون رفتن و... 

و نترس همین چیز ترسناکی وجود نداره 

چت جی بی تی هم بگی میگه موجود ماورایی علم نتونسته ثابت کنه وجود دارن اگه موجودی باشه بالاخره انرژی گرما یا ثبتی با ازمایشا وجود داره  و میگه احتمالا فشار روانی و این چیزاست 

...

😢

چهار قل بخون دیگه بسم الله کاریش نمی کنه.من تو خواب ی بار سرم اومد نمبزاشتن بیدار بشم هر سوره ای بلد بودم مبخوندم تا ازاد بشم.حتی قران هم بالا سرم بود

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چهار قل بخون دیگه بسم الله کاریش نمی کنه.من تو خواب ی بار سرم اومد نمبزاشتن بیدار بشم هر سوره ای بلد ...

میگن اگه بسم الله گفتی نرفت یعنی جنه

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

میگن اگه بسم الله گفتی نرفت یعنی جنه

خب دیگه ی سوره کامل بخون.ایت الکرسی بخون مبگن حصار میزنه برات.ولی وقتی میخونم ی دل اشوب میگبرم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...