2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشکری نکن 🙂❤️قرآن با معنی بخون خیلی بهت آرامش میده ❤️ان شاء الله هر مشکلی داری خدا به دلت آرامش بد ...

زندگی به فنا رفتمو دارم میبینم احتیاجی به چهارتا جمله الکی تو قرآن رو ندارم 

منم یه زمانایی به این چیزافکرمیکردم تواوج ناامیدی بهم کمک میکرد

فکرمیکنم البته تجربه ی خودم آدم هرچی کمترگناه کنه بارگناهش سبکترباشه زندگی راحتتری داره وخدابیشتربهش نگاه میکنه این تجربه ی شخصیه منه 

عزیزم منم خیلی درگیر این مساله بودم ولی همینجا تو نی نی سایت یکی از کاربرا نظریه خوبی داد برا من قابل قبول بود

گف همه ما اومدیم تو این دنیا که رشد کنیم و برای این رشد کردن به یسری ابزار از مال دنیا نیاز داریم که خدا به همون اندازه دراختیارمون میزاره و همونقدرم ازمون انتظار داره پس اگه ما حالمون خوب نیس پس داریم راهو اشتباه میریم

البته اینم یه نظریه س قطعیت نداره ولی از وقتی اینطوری به موضوع نگاه میکنم خیلی آرومترم و مهم همین آرامش قلبیه

عزیزم منم خیلی درگیر این مساله بودم ولی همینجا تو نی نی سایت یکی از کاربرا نظریه خوبی داد برا من قاب ...

حالم ازون خدایی که منو آفرید این زندگیو گذاشت تو کاسم حالا یه جا نشسته به درد من میخنده بهم میخوره

منم یه زمانایی به این چیزافکرمیکردم تواوج ناامیدی بهم کمک میکردفکرمیکنم البته تجربه ی خودم آدم هرچی ...

دیگه ازپیامبروائمه که پاک ترنداریم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

حالم ازون خدایی که منو آفرید این زندگیو گذاشت تو کاسم حالا یه جا نشسته به درد من میخنده بهم میخوره

من آدم مذهبی نیستم فقطم به خدا اعتقاد دارم البته تعریف هرکس از خدا خیلی متفاوته من حتی معحزه هم دیدم تو زندگیم چون بهش اعتقاد داشتم سختی هم خیلی دیدم ولی چون آدم مثبت اندیشی هستم هیچوقت اینجوری که شما میگی فک نکردم

ببین فرض کن توی یه خونواده دهه شصتی هستی که پر از نداشتنها و کمبودهاس ولی کانون خانواده گرمه دلت گرمه و اون سختیها دیگه مشکل نیس بلکه چالشه که کنار خونوادت داری ازشون عبور میکنی الان که چندین سال از روش گذشته همه دارن حسرت اونروزارو میخورن حتی سختی دیگه یادشون نمیاد و حتی میبینن خوشبختی واقعی اون روزا بوده

پس همه چی توی دیدگاه ماست سختی هست برای همه هست حتی اونایی که ممکنه تو یا من حسرتشو بخوریم حتی اونام ناراضین پس انتها نداره این چیزا تنها راهش اینه دیدگاهمونو درست کنیم تا در آرامش باشیم

دیگه ازپیامبروائمه که پاک ترنداریم

چیزیه که تجربه ی شخصیمه موقع هایی که ناراحت بودم کفرمیگفتم ناامیدبودم هرچی خداروصدامیزدم اصلاصدامونمیشنیدمن بدترمیشدم عصبی ترباهمه درگیرمیشدم دقه دلیم روسربقیه خالی میکردم بازم اتفاقات وبلاهای بدتری سرم میومدتااینکه آرومترشدم به خدانزدیکترشدم کفرگفتن وناامیدی روگذاشتم کناراحساس میکنم صدامومیشنوه هرچی میگم گوش میده حضورشوخیلی پررنگترحس میکنم

من آدم مذهبی نیستم فقطم به خدا اعتقاد دارم البته تعریف هرکس از خدا خیلی متفاوته من حتی معحزه هم دیدم ...

زندگیم کاملا به فنا رفته 

بعد ازم میخوای مثبت اندیش باشم؟

عزیزدلم خدا میبینه وهست  ومیشنوه واینقدر مهربونه که خودش می گه مهربانی من نسبت به غضبم سبقت گرفته تو ۱۱۴ سوره قران بسم الله رحمن رحیم گفته توبه هم که بسم الله نداره دلش نیومده تو ایه ها بسم الله رو گذاشته خدا اینقدر مهربون ودقیقه 

این دنیا محل ازمایشه یعنی چی ؟یعنی خدا تورو با مشکلات امتحان می کنه  اونجاست که مشخص میشه چقد به خدا ایمان واعتقاد داری 

به خدا همیشه امیدوار باش چون هیچکس مثل خدا دوست نداره 

یه جهان ساخته با این همه نظم تو رو اشرف مخلوقات قرار داده و همه نیازهای زنده موندن رو روی زمین قرار داده و یه کتاب قرار داده برای هدایت که بایدها و نباید ها رو برای ما مشخص کرده که آن رفتار آن کار آن خوراکی که ضرر داره برای انسان رو حرام اعلام کرده در طی زمان های مختلف پیامبرانی رو برای هدایت فرستاده که مسیر سعادت و خوشبختی نهایی رو به ما نشون بدن 

همه این ها رو خدا قرار داده که تو به خوشبختی برسی  از روح خودش در تودمیده 

چقد بی انصافی میکنی در حق خدا بااین همه نعمت و شرایطی که برای ما مهیا کرده 

و درنهایت می خوام هر مشکلی برات پیش آمد نگاه  کنی از لحاظ روانی یا جسمی سلامت هستی یانه

وقتی دیدی جوابت آره است بشدت شکر کن چون آدمی که سلامت رو ازدست میده تمام مشکلات براش کوچیک میشن و مشکل سلامتی بزرگ امیدوارم همچین چیزی رو اصلا تجربه نکنی 

و باورکن وقتی بیمار میشی چنان به خدا نزدیک میشی و صدات رو خدا میشنوه  و اون وجود و اون کمکی که خدا بهت می کنه وقتی خیلی حالت بده رو واقعا احساس می کنی ! 

علاوه اگه سختی و مشکلات نباشن ما واقعا به یاد خدا هستیم ؟

اگه نگاه کنی میبینی که در اوج مشکلات وسختی ها لحظه های بیشتری بوده که به یاد خدا بودی !