2777
2789
عنوان

همسایمون فوت شده بعد یک هفته فهمیدن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7090 بازدید | 145 پست
نه منظورم این نبودکه کسی که اینطوری فوت شده مرگ باعزت نبوده اشتباه متوجه شدید کلی گفتم من دعای کلی ک ...

به هر حال تنها مردن تو خونه عار و عیب نیست خانم گل. اخرشم تنهایی توی قبر میپوسیم هیچ تفاوتی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بوشو اصلا نمیشه تحمل کرد حتی برای یک ثانیهحتی وقتی جسدو بردن بازم بو میدادب دونفر زنگ زدن نمیدون ...

خدا رحمتش کنه 

یعنی هیچ رفت و آمدی به خونه اش نمیشد تو اون مدتی که اونجا زندگی میکرد ؟

یعنی هیچ کسی فامیلاش رو نمیشناخت الان فامیلاشون اومدن یا نه ؟

چشم پنج صبح دم محضر منتظرتم 😐خانمهایی که می‌خوان بیان لایک کنند

سخت نگیرید. نی نی سایت گیلتی پلژر من هست.  وگرنه هیچ هدفی ندارم جز یادگیری و گاهی هم گذران وقت استراحت! زندگی سخت شده. شما سخت نگیر بر مردم 

سر خودشم میاد خواهر بزار جوک بسازه😂

دقت نکرده بودم از کامنتای بعدش اسمشو دیدم فهمیدم کلا لمپن و بی شرفه اینجوری مردن بهتر از زندگی کردن کنار همچین انگلاییه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خدا رحمتش کنه یعنی هیچ رفت و آمدی به خونه اش نمیشد تو اون مدتی که اونجا زندگی میکرد ؟یعنی هیچ کسی فا ...

خیر. چهار سال اینجا بود فقط هم کارش میومد خونش

اونم پلیس چندباری شمارشو گرفت جواب نداد 

کد ملیشم پلیس زنگ زد پرسید واسه انتقالش ب پزشک قانونی

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

مرد بودمجرد بودحدودا پنجاه سالم سنش بودمیگفتن کلا سه تا شماره تو کوشیش سیو داشتههمیشه تنها بودعموم ر ...

واقعا ناراحت شدم

حقیقتا یاد پدرم افتادم اونم تنها زندگی میکنه از مامانم جدا شده آخرین بار هم از خونش بیرونم کرد با اینکه بهش بی احترامی نکرده بودم فقط یکم دیر از سرکار اومدم خونه. دیگه بیرونم کرد رفتم پیش مامانم. چند ماهی میشه باهاش قهرم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

خدا رحمتش کنه منم عموموخانمش طلاق گرفت بچه ها رو داد به پسر عموم بچه ها میرن پیش زن عموم که پسر عمو ...

خدارحمتش کنه عزیزم

خدا رحمتش کنه اسی 

خواهر من تازه رفته بود محله جدید  کنتور برق رو زد اومد شهر ما بعد پنج روز رفت خونش دم خونش پلیس و مردم  جمع شده بودن  فریزرش گوشتهاش خراب شده بود بو بلند شد فک کردن آدم مرده

خیر. چهار سال اینجا بود فقط هم کارش میومد خونشاونم پلیس چندباری شمارشو گرفت جواب نداد کد ملیشم پلیس ...

تنهایی سخته واقعا 

ایشالا اگر آدم خوبی بود اون دنیا با اولیا خدا محشور بشه و حوربهشتی بهش بده دیگه تنها نیست 

شغلش چی بود ؟ ممکنه همکاراش یا دوستی ازش اطلاع داشته باشن بعدا متوجه بشن و بیان برای کارای دفنش 

واقعا ناراحت شدمحقیقتا یاد پدرم افتادم اونم تنها زندگی میکنه از مامانم جدا شده آخرین بار هم از خونش ...

الهی بمیرم

منن ۹ ماهه با پدرم قهرم. منم پدر مادرم جدا شدن

میفهمم حالتو

ولی دنیا ارزش نداره ما از ی ثانیه بعدمونم خبر نداریم کاش این غرور لعنتی نبود