2777
2789
عنوان

همسایمون فوت شده بعد یک هفته فهمیدن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7090 بازدید | 145 پست
ایقد هر روز این طرفو اون طرف شنیدم ک بچه ها همه چیشو گرفتن پرتش کردن بیرون ک نگو طرف زنش مزده نشسته ...

بله متاسفانه زیاد شنیدیم و دیدیم همچین چیزایی 

عاقبت بخیری دنیا و آخرت وهمسر و اولاد صالح و سالم خیلی دعای زیبایی هست 

چند شب پیش هم شنیدم پسری که مادرشو با اسلحه کشت 

خلاصه اگر کسی هست این تاپیکو میخونه و مجرد و سن بالا هست مایوس نشه در این دنیا در همه روزگارها از این چیزها بوده چه مجرد و چه متاهل و دارای فرزند

همیشه دعا کنید عاقبت بخیر بشید در هر حالی که باشید چه متاهل و چه مجرد 

عزیرم شوهرم از وقتی من زنش شدم با خانوادش دعوا داشته بچه هاشم مثل خودشون احترام حالیش نیس منم حرفی ب ...

خب منتظر باشید تا فرزندانی ناسپاس که ذره ای برای شما احترام قایل نیستند رشد پیدا کنند.   این به معنای دوست نداشتن شما نیست.   بلکه یاد نگرفته اند احترام گذاشتن را.  به هر حال تلاش خودتون را بکنید برای احیای این احترام بین خودتون و‌همسرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اکثرا تنها زندگی میکنن هر وقت هم زمان مرگمون برسه چاره ایی جز تسلیم نیست

میشه برن خانه سالمندان زندگی کنن، از نظر من عالیه، یا همخونه همجنس چندتایی. چون نسل الان اکثرا تنهان

مرد بودمجرد بودحدودا پنجاه سالم سنش بودمیگفتن کلا سه تا شماره تو کوشیش سیو داشتههمیشه تنها بودعموم ر ...

وای قلبم نمیخوام باور کنم 😭

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

شماهم بو رو حس کردی؟میشه بگی بوی جسد مثه بویه چیه؟میگن بدترین بوی دنیاس درسته ؟اینکه چطور یه گوشت نه ...

وای بوشو اصلا نمیشه تحمل کرد حتی برای یک ثانیه

حتی وقتی جسدو بردن بازم بو میداد

ب دونفر زنگ زدن نمیدونم کی بودن اومدن فرشی که زیرش بودو گزاشتن تو گونی انداختن سطل زباله

چشمت روز بد نبینه وقتی فرشو بردن بوش خورد بهم چهار بار بالا اوردم

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

یکی ازهمسایه های خالمم اینطوری شدتنهابود۳روزخونه بودفوت کرده بودیکی ازهمسایه هامیره درمیزنه جوابی نمیاددرومیشکونن میبینن مرده،خداهمه اموات روبیامرزه تنهایی بدکوفتیه

ههههه تبصره چ ربطی ب عقل داره حالا😂

عقل اگه تو کلت بود تجدید نمیشدی

حالام برو درساتو بخون جای این خزعبلات که لازم نباشه سال بعدم دست ب دامن تبصره شی

پلشت چرا همه چیو به مسخره میگیری تو اون تاپبک هم جرت و پرت گفتی به درد مردم میخندی

همینو میخواستم بگم چه موجودی میتونه با این مسائل جوک‌ بسازه ادم میمونه... حیف اب و اکسیژنی که مصرف میکنن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عزیزم مرگ با عزت ربطی به تنهایی و پوسیدن و خورده شدن بدن توسط کرم تو خونه نداره، فکر کردی کسایی که د ...

نه منظورم این نبودکه کسی که اینطوری فوت شده مرگ باعزت نبوده اشتباه متوجه شدید 

کلی گفتم من دعای کلی کردم 

مرگی بی عزته که بخاطر گناه یا رسوایی بمیره مثل کسی که جلیقه انتحاری بپوشه بره وسط مردم بی گناه یا در راه غیر خدا این صرفا یه مثال هست

و مرگ باعزت یعنی مثل در راه خدا  به هر طریقی،  مردن مثل شهادت یا در راه نجات کسی مردن یا در راه کار و رزق حلال مردن 

همینو میخواستم بگم چه موجودی میتونه با این مسائل جوک‌ بسازه ادم میمونه... حیف اب و اکسیژنی که مصرف م ...

سر خودشم میاد خواهر بزار جوک بسازه😂