2777
2789
عنوان

همسایمون فوت شده بعد یک هفته فهمیدن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7090 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داستان چند تا رو شنیدم با کلی بچه و عروس و داماد تو خونه تنها مرده و بو گرفته از بوش همسایه ها فهمیدن و رفتن بالا سرش 

حتی یکیشون رو میگفتن بنده ی خدا کرم خورده بوده 

ربطی به ازدواج و داشتن فرزند نداره 

خدا عاقبت همه رو به خیر کنه 

دنیا و عمر باعزت 

مرگ با عزت

و آخرت باعزت نصیب هممون باشه 

خدا همسایتون رو رحمت و آرامش بده

اومده؟

کانال tv8 میزاره هشت انگلیسی

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من داستان چند تا رو شنیدم با کلی بچه و عروس و داماد تو خونه تنها مرده و بو گرفته از بوش همسایه ها فه ...

ایقد هر روز این طرفو اون طرف شنیدم ک بچه ها همه چیشو گرفتن پرتش کردن بیرون ک نگو طرف زنش مزده نشسته بچه ها بزرگ کرده دکتر کرده الان اومدن خونه زندگیشو گرفتن انداختنش تو کوچه

منکه بچه دارم خانواده دارم بازم میگم اگر تنها شدم پیر شدم چکار کنم بچه هام همین الانم دایم طلبکارن م ...

تربیت ناصحیح.  لطفا اصلاح کنید نحوه تربیتتون را.   اگر همسر شما و شما به هم احترام بگذارید   قطعا اون ها شما را ترد نخواهند کرد 

نسل ما از این چیزها بسیار خواهد دید. تازه بازی شروع شده. بیست سال دیگه به اوج میرسه. همین شما دخترا ...

خدا بهتون رزق و همسری که مثل خودتون باشه نصیبتون کنه که باهم سازگار بشید و البته اولاد صالح 

چون دیدیم افراد سالمندی که با کلی بچه که مرگشون دقیقا مثل این بنده ی خدا بوده 

همیشه از خدا عاقبت به خیری در دنیا و آخرت بخواید دعایی هست که شامل تمام خوبیهاست