2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19448 بازدید | 366 پست
آخه مادر من سرطان مری داشت غذا نمیتونست بخوره مادر من ۸۰کیلو بود شد ۱۵کیلو حالا ببین برای آدم اعصابی ...

😔😔😔.همش نوش دارو بعد مرگ سهرابه مث کسی ک قرصبرنج خورذه بعد هی معده شو شستشو میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی با بچه درست صحبت کن منکه مامانشم اینطوری رفتار نمیکنم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
از خودت بزن برای هر کی خواستی ولی از بچه هات نه، برخورد کنحالا چه بهشون بربخوره چه نهالبته خودت هم د ...

دقیقا منم اوایل خانواده همسرم میومدن هر بار میومدن یه بحث درست میکردن مخصوصا برادر شوهر روانیم هر سری دعوا راه مینداخت

بچم که به دنیا اومد و شد یکی دو ساله دیگه به شوهرم گفتم اینا هر سری میان الکی بحث میکنن و روان بچم آسیب می‌بینه 

همون شد دیگه نیومدن کم کم 

نمیدونم چی بگم الان اینجا همه پرت میکنن ک برو برو برین به هیکلشون اصلا برای چی میمونن خونت و فلان.ولی ناراحتی نداره.عمشه من صد بار به خواهر زادم گفتم پا میشم میزنم زیر گوشت هیچی نگفته خواهرم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

ایول واقعا یه تکونی بهم داد حرفت

حالا انچنان چیز نه،ولی بی دلیل بچه رو اذیت میکنن

یا داد و بیداد میکنن سرش 

اخم کن دلخوریت رو نشون بده

این زندگی برای بچه که دو روز نیست،اون قراره تا بزرگ شدنش اونا رو ببینه

میدونم خواهر شوهرت هم بخاطر وضع پدرش حالش خوب نیست ولی نباید این کار عادت شون بشه که

خب بد خیم و خوش خیم داره.من تو اطرافم هیچ سرطانی رو ندیدم ک زنده بمونه مخصوصن خون

خون که درسته 

ولی عمو همسر منم بدخیم بود 

پیش بهترین دکترا بردن چون من برادرام پزشکن و آشنا داشتن و ...

الان شکر خدا خوب شده و هر ۶ ماه می‌ره چک فقط 

خون که درسته ولی عمو همسر منم بدخیم بود پیش بهترین دکترا بردن چون من برادرام پزشکن و آشنا داشتن و .. ...

من حتی ادماییو دیدم بعد چن ساله دوباره برگشته سرطان کلن درمان درست و درمون و قطعی نداره