2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 178223 بازدید | 1546 پست
میشه یکی جواب منو بده ی کاربر گفت قرص آسنترا 50 واسه افسردگیو حال بد خوبه. این درسته؟؟ بدون نسخه مید ...

ببرو روانپزشک عزیز

قرص سرخود مصرف نکن اصلا

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد زورم میاد میان میگن خدامیدونه زنه چیکار کرده ک شوهرش خیانت کرده فقط از خدا میخام کسی ک خیانته ی ...

اتفاقا چون هیچی کم نزاشتی فک کرده همه زنا خوبن و خوب ترم هس منم مث تو ام متنفرم از زنایی که درک ندارن 

اگه مهریه ام همون یه سکه رو میداد باز خوب بود اما نمی‌ده میگه هر وقت رفتی دادگاه همون جا میری بیرون ...

عزیزم شما اگر مدرک داشته باشی که همسرت پول داره خودشم بکشه باید ریز به ریز مهریه و نفقه خودت و بچه هات و اجرت المثل و .... رو کامل بده دست خودش نیست دادگاه برای هرکاری مدرک می خواد  مدرک که باشه کارش تمومه

خیلیا اینو بهم گفتن پدرم خواستار رفتنم به خونه ش نشد چون مادر ندارم و زن بابا دارم و همیشه میگه فکر ...

بمیرم برات

قلبم درد گرفت از حال دلت🥺💔

☔💜تو همه روزهای زندگیم هیچ وقت نتونستم خودِ واقعیم باشم بخاطر سختی شرایط و کسانی که دوستشون دارم🧡🍁🍂

چی شد پدر و داداش بی غیرتت نمیتونن یه رهن خونه برات جور کنن تا وقتی که کار پیدا کردی خودت سال بعد پول رهن رو بدی؟ یه وام بگیر کار که پیدا شد قسطاشو بده برو پیش خیر وضعیتتو بگو شاید بهتون کمک کردن پول ترامادولشم تو بنداز جلوش مرتیکه دوهزاری فک کرده کیه که مثل یتیم باهات رفتار میکنه کاری کن به پات بیفته خاک تو سر بعضی از زنا که گفتن عشوه بیا لوند باش رابطه داشته باش بازم میخوان ازشون سوء استفاده جنسی بشه واقعا از ماست که برماست

عزیزم من تا صفحه ی 5 خوندم ولی خب چرا آخه دوتا بچه پس انداختی حالا که دوتا بچه داری می‌دونم می‌دونم ...

اخه این چه حرفیه الان به خدا قسم شعور خوب چیزیه الان دوتا بچه پس انداختی چه باری از رو دوشش برداشتی نمیفهمی حالشو؟؟

منم مشهدم کاش میشد باهم اجاره کنیم بچه هاتم وردار منم دوتا بچه دارم توکل برخدامن پول پیش دارم

تو میتونی بچه هاتو با خودت ببری!؟من اگه بخوام برم بچه ها رو بمن نمیده

عزیزم همسرت اون زن راازشما بیشتر دوست نداره اون معتادشده ومواد رادوست داره اونجا راحت مواد میکشه و پ ...

اره حتی حرفاشونو گوش میکردم انگار اون زن می‌گفت من از این چیزا میترسم خطری نداشته باشه بعد شوهرم می‌گفت فکر می‌کنی من برات چیز بد میگیرم بابتش پول خوبی میدم از این ات و آشغالا نیست بکشی چنان پیپت می‌کنه مشتی.. بعدگفت اگه تو نمیتونی اینکارو کنی من میزارم دهنم فوتش میکنم تو دهنت یچیزی تو این مایه ها صدا و بزور متوجه میشدم بعد دخترم یبار گفت مامان پشت روی صندلی بابا پودر سفید بوده که با دست پاک می‌شده اونو بعضی وقتا مدرسه می‌بره میدیده