قرار بود جهازمو بفروشم اما نمیدونم چرا دیگه حتی فروش یا نفروختنشم برام مهم نیست قبلاً شوهرم در هفته دو شب خونه نبود و الان مدتیه که شاید دو شب خونه باشه بودنش هم مثل نبودنشه چون بمن و بچه ها توجهی نداره ...جایی برای رفتن ندارم اما ساکمو آماده کردم و فردا میرم برام دعا کنین جهازمم مثل تموم چیزایی که این مدت ازم گرفت مال خودش
میشه یکی جواب منو بده ی کاربر گفت قرص آسنترا 50 واسه افسردگیو حال بد خوبه. این درسته؟؟ بدون نسخه مید ...
ببرو روانپزشک عزیز
قرص سرخود مصرف نکن اصلا
ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!
اگه مهریه ام همون یه سکه رو میداد باز خوب بود اما نمیده میگه هر وقت رفتی دادگاه همون جا میری بیرون ...
عزیزم شما اگر مدرک داشته باشی که همسرت پول داره خودشم بکشه باید ریز به ریز مهریه و نفقه خودت و بچه هات و اجرت المثل و .... رو کامل بده دست خودش نیست دادگاه برای هرکاری مدرک می خواد مدرک که باشه کارش تمومه
چی شد پدر و داداش بی غیرتت نمیتونن یه رهن خونه برات جور کنن تا وقتی که کار پیدا کردی خودت سال بعد پول رهن رو بدی؟ یه وام بگیر کار که پیدا شد قسطاشو بده برو پیش خیر وضعیتتو بگو شاید بهتون کمک کردن پول ترامادولشم تو بنداز جلوش مرتیکه دوهزاری فک کرده کیه که مثل یتیم باهات رفتار میکنه کاری کن به پات بیفته خاک تو سر بعضی از زنا که گفتن عشوه بیا لوند باش رابطه داشته باش بازم میخوان ازشون سوء استفاده جنسی بشه واقعا از ماست که برماست
عزیزم همسرت اون زن راازشما بیشتر دوست نداره اون معتادشده ومواد رادوست داره اونجا راحت مواد میکشه و پ ...
اره حتی حرفاشونو گوش میکردم انگار اون زن میگفت من از این چیزا میترسم خطری نداشته باشه بعد شوهرم میگفت فکر میکنی من برات چیز بد میگیرم بابتش پول خوبی میدم از این ات و آشغالا نیست بکشی چنان پیپت میکنه مشتی.. بعدگفت اگه تو نمیتونی اینکارو کنی من میزارم دهنم فوتش میکنم تو دهنت یچیزی تو این مایه ها صدا و بزور متوجه میشدم بعد دخترم یبار گفت مامان پشت روی صندلی بابا پودر سفید بوده که با دست پاک میشده اونو بعضی وقتا مدرسه میبره میدیده