2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 38967 بازدید | 663 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبول دارم چون خودشم یجوری رفتار می‌کنه که من نمیکشم مثلا دیشب رفتم که دیگه کنار هم بخوابیم هزار ...

دیدی گفتم 

تو خونه بهش خوش نمیگذره ک میگه ارامش نمیگیرم.

زبون بریز براش خب .بگو تو عشق منی رفتی بیرون مواظب خودت باشیا و ازین حرفا .و اینکه مثلا بگو زود بیا دلمون برات تنگه بدون تو خوابم نمیبره و اصلا اسم اون زنو نیار وانمود کن ک بهش اعتماد کامل داری بگو من میدونم شوهرم اصلا اهل این کارا نیست و الان فقط لج کردی باهام ک خونه نمیای

در نظرت بگم چهار روز در هفته خونه نمیاد همه چی به نفع من میشه !؟

بله 

مدرک جمع کن ببر ارائه بده یبار دنبالش برو ببین کجا میره ازش فیلم اینا بگیر ببر دادگاه همه چی به نفع تو میشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
به هیچ عنوان رابطه رو قطع نکن حتما داشته باش حتی وقتی اون نمیخواد تو پیش قدم شو چون همین رابطه خیلی ...

منو بلاک کرده یعنی عملا نمیتونم نه زنگ بزنم نه پیام بدم 

ازم رابطه خواست اما بیزارم منو بچه ها رو بیرون نمیبره بهونه ش اینه که کارم زیاده در حالی که همش پیش اون زن هست

اره قبول دارم چون خودشم یجوری رفتار می‌کنه که من نمیکشم مثلا دیشب رفتم که دیگه کنار هم بخوابیم هزار ...

باید میگفتی ولی من دلم رابطه میخواد .تو شوهرمی باید نیازمو رفع کنی و دلم مثلا فلان مدلو میخواد .از طریق همین رابطه بکشش سمت خودت 

دقیقا تموم چیزی ک من میگم .نباید رابطه قطع بشه.بکشش سمت خودت

من خودم نیاز به رابطه دارم اما نمی‌دونم چرا حس بد میگیرم نمی‌دونم چطور توضیح بدم اینکه با من اینکارو کرده انگار برام گرون تموم شده

من خودم نیاز به رابطه دارم اما نمی‌دونم چرا حس بد میگیرم نمی‌دونم چطور توضیح بدم اینکه با من اینکارو ...

میدونم خیانت چیزی نیست ک از یادت بره همیشه زخمش هست .من با اینکه رابطه نداشتن ولی هنوزم شبا قبل خواب کلی بهش فکرمیکنم و حالم بدمیشه ولی اصلا ب روی خودم نمیارم 

بدون اجازه شم اصلا نمیتونه عقد کنه اگر خدای نکرده خواست اونموقع دیگه دست بالا رو داری میگی یه خونه ب ...

چیکار کنم به آرامش برسم بخدا من فقط آرامش می‌خوام خیال راحت می‌خوام 

همسرمن رابطه جنسی نداشت باهاش اینو مطمئنم و اینکه هروقت میومد خونه رابطه میخواست و من با کمال میل قب ...

خب رابطه جنسی نداشت که دیگه غم نداشتی والا من همه دردم از همینه که همسرم غیر من کس دیگه ایی رو لمس میکنه

چیکار کنم به آرامش برسم بخدا من فقط آرامش می‌خوام خیال راحت می‌خوام

ناراحت شدم

از ته قلبم برات از امام زمان خواستم تا حالت خوب شه شوهرت سر عقل بیاد دوباره زندگیت پر از خوشی بشه :))))

بچه ها هر کی این پستو میبینه لطفا یه صلوات بفرسته واس فرج اقا ب امید اینکه ایشون زندگیشون بهتر شه لطفاا🙂🙌

اسی یعنی هیچ بزرگتری نیست که بری پیشش؟اگه بابات قبولت نمی کنه برو خونه فامیل تا بابات خجالت بکشه و ت ...

نه متاسفانه نمیتونم به فامیل هم بگم مادرشوهر من می‌دونه اما خوب کسی نمیتونه باهاش حرف بزنه چون به کسی محل نمی‌ده میگه زندگی خودمه هر جور بخوام زندگی میکنم

خب رابطه جنسی نداشت که دیگه غم نداشتی والا من همه دردم از همینه که همسرم غیر من کس دیگه ایی رو لمس م ...

اره این خیلی سخته .خدا کمکت کنه گذشت زمان باعث میشه دردت اروم تر بشه .انشالله ک شوهرت برگرده و زندگیت درست بشه