2777
2789
عنوان

ناخون بلند پا

111 بازدید | 18 پست

برا من خیلی وقته بلنده ولی سخته تو کفش 

یا مثلاً می خوره به بچه هام یا شوهرم زخم می کنه 

نظافتشون حوصله می خواد

جورابام از رو نوک شصت پاره می شن 

جنسشون محکمه ولی باید حواسم باشه نخوره به در و دیوار درد می گیره 

حالا امروز یه خانمه دیدم خییییلی بلند بود ناخونای پاش از مال منم بلند تر بعد دیدم کفش جلو بسته می پوشه به راحتی 😐😬

شما تا حالا دیدین کسی ناخن پاش خیلی بلند باشه ؟؟ یا خودتون نداشتید ؟؟ چجوری کفش می پوشین ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلند میذارم خوشم میاد مشکلی ندارم باهاشون کفش هم راحت می‌پوشمهر هفته هم موقعی که دارم ناخن دستمو ...

چقدر بلند می ذاری؟؟؟ یعنی این مشکلاتی که گفتمو نداری ؟؟

از ناخن پا بلند خیلی بدم میاد حتی توی رفتارم با یکی که ناخن پاش بلنده تاثیر داره

شبیه عقابه من همیشه کوتاه و تمیز و مرتب جورابام سالم

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

چقدر بلند می ذاری؟؟؟ یعنی این مشکلاتی که گفتمو نداری ؟؟

نمی‌دونم چجوری بگم چقدر😂🤦🏻‍♀️در حد کاشت سرچ کنی ناخن بلند پا اونی که کاشته یا اونی که لاک قهوه‌ای زده در اون حد

ببین سوهان میکشم واسه همین جوابم اتفاقی براش نمیفته کفشم هم راحت پام میکنم فقط مشکل نظافته که من همش با الکل و گوش پاک کن و اینجور چیزا سعی میکنم تمیز کنم ولی به هرحال پاعه عرق می‌کنه زیر ناخن(کثیف نمیشه ها که سیاه اینا بشه نه اصلا)

نمی‌دونم چجوری بگم چقدر😂🤦🏻‍♀️در حد کاشت سرچ کنی ناخن بلند پا اونی که کاشته یا اونی که لاک قهوه‌ای ...

لاک قهوه ای کدومه اون که پس زمینه ش فرمون ماشینه ؟

عدد بگو مثلا چند میلی یا چند سانت