2777
2789

دیشب دم صبح بود خواب دیدم دو تا زن که یکیشون رو میشناسم یکیشون رو هم نمی‌شناختم اومد جادو گذاشت توی خونم .و اینم بگم که من ۹۹ در صد خواب هام به واقعیت تبدیل میشن. یکیشون اومد که یواشکی بذاره توی خونم ولی من متوجه شدم و دستشو باز کردم گفتم این چیه هول شد و مضطرب بعد گفت این دعاعه .حالا امروز رفتم خونه مادر شوهرم دیدم یک لباسی آورد بهم داد اون چاقه من لاغر .گفت این لباس مال خودم بوده ببر برای خودت در حالی که کاملا از رنگش جیغش مشخص بود لباس مال خودش نیست و به قصد من خریده .چون چند بار متوجه شدم دعا میندازه رو لباس ها و میده بهم منم گرفتم ولی نپوشیدم فردا میبرم آتیشش میزنم.خودم کم مشکلات دارم اینم هر دفعه یک لباس کهنه دعایی در میاره به من میده😒😒😒😒

نریخت

نه پر

نه پشم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از موضوع دعا، چرا باید لباس کهنشو بده به تو؟ تو رو چی فرض میکنه؟

مثلا به خیال خودش میخواد بگه انقد برام عزیزی که به یاد تو لباس میخرم و منتظر. میمونم تا بیایی و بهت هدیه کنم😏

خوب بهش بگو چه بی شرف به شوهرت بگو چرا دعا میزاره میخواد بینتون جدایی بندازه؟

نه به قصد جدایی نیست .یه مشکلات دیگری بینمون هست مثلا میخواد که اونها رو با دعا گرفتن حل کنه که من زبونم بسته بشه