2777
2789

تو چ سنی بودید که راه دور ازدواج کردید ؟‌ 

سخت بود ؟ سختیش در حدی هست که بشه تحمل کرد ؟

چقدر فاصله دارید با خانواده 

من ۱۷ سالمه نامزدم 

قراره برم شهری که ۳ ساعت فاصله داره

هفته ای چند روز میرید خونه خانواده هاتون چند شنبه ها ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساعت خوبه، دختر خاله ام  ۱۹ سالشه بیچاره ازدواج کرد دوماه پیش ،رفت شهری که ۸ ۹ساعت راهشه

الان اومده خونه مامانشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

من 20 سالم بود ازدواج کردم ،سال 86،اومدم یه شهری که تقریبا 14 ساعت راه داره تا خونه مامانم،عیدا میریم بوشهر تو تابستون هم یه سر میزنیم،بچه که نداشتیم طول سال هم  ممکن بود بریم در حد تعطیلات 3،4روزه

خیییلی سخت نگرفتم خودمو مشغول کردم کلاس رفتم دوست پیدا کردم،البته نقش همسر خیلی مهمه وظیفه ی سنگین تری داره نسبت به کسانی که تو شهر خودشون هستن

۲۶ سالم بود اوایل ۱۵/۱۶ ساعت فاصله بود بعد اومدیم نزدیکتر ۷/۸ ساعت سالی دو سه بار میریم پیش خانواده هامون 

به من باشه دوست دارم برگردم به همون ۱۵/۱۶ ساعت فاصله نه خانواده خودم بدن نه همسرم اما من عاشق تنهایی و خلوتم

بستگی به شخصیت خودت داره هرچند که سه ساعت اصلا فاصله ای نیست

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

من ۲۳ سالم بود عقد کردم ۲۵ سالگی اومدم خونه ی خودم 

تو عقد میومدم خونه مادر شوهرم هر ماه ،یک هفته میموندم کم کم عادت کردم 

بستگی به خودت داره من ادم درونگراییم،اونقدر  وابستگی هم  نداشتم به خانوادم،واسه همین فعلا که برام قابل تحمل بوده 

البته به شرط اینکه خودتو مشغول کنی ،بعضی وقتا هم غصه دار میشم دلم تنگ میشه 

تقریبا ماهی یه بار میبینمشون