2777
2789
مرسی عزیزم دو ماهه قهریم

شوهرته؟ 

اگه شوهر ذکر یاودود ذکر یا عزیز معجزه میکنه هر کدوم هزار بار بگو از خدا بخواه راضیش کنه بیاد آشتی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شوهرمه خونه ی بابامم

ان شاالله درست میشه 

هزار تا آیه الکرسی بخون 

هزارتا یا ودود 

هزار تا یا عزیز 

نیت کن فوت کن بگو به نیت شوهرم تا اخلاقش درست بشه آشتی کنیم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

پیام نمیده؟

پیام اونطوری نه 

دو بار باباش زنگ زده 

یبار مامانش جواب ندادم 

یبار رفته بودم از خونه وسایل بردارم متوجه شده بود پیام داده بود اومدی خونه که من جواب ندادم چند روز بعد حذف کرد پیام رو 

دو هفته پیش هم برای یه کار اداری به خودم زنگ زده بودن که گوشیم خاموش بود بعدش به اون زنگ زده بودن اونم باز زنگ زده بود بهم بگه که گوشیم خاموش بود 

پیام داده بود فلان کار رو انجام بده 

پیامش رو هشت روز بازم نکردم 

چند روز پیش دستم خورد پیام سین شد 

پیام اونطوری نه دو بار باباش زنگ زده یبار مامانش جواب ندادم یبار رفته بودم از خونه وسایل بردارم متوج ...

اگه میخوای برمیگردی 

چرا انقدر لجبازی میکنی 

اونم داره باتو مثل خودت رفتار میکنه الان

اگه میخوای برمیگردی چرا انقدر لجبازی میکنی اونم داره باتو مثل خودت رفتار میکنه الان

مامانم اینا مخالفن مامانم از اول گفت پیام داد جوابش رو ندی 

البته چند سال ازدواج کردیم یه مدت همش بخاطر خانوادش بحث داریم 

مامانم اینا هم میگن مردی که نتونه از خانوادش دفاع کنه بدرد نمیخوره چون مادرش تا آخر همینه خودشم عوض نمیشه 

مامانم اینا مخالفن مامانم از اول گفت پیام داد جوابش رو ندی البته چند سال ازدواج کردیم یه مدت همش بخا ...

اگه سیاست داشتی الان شوهرت مثل برده به حرفت گوش میداد 

متاسفانه زن ها بدون فکر حرف میزنن و رفتار میکنن واسه همین مردجماعت فکر میکنن حق با خانوده خودشونه!

اگه واقعا میخوای طلاق بگیری به حرف مامانت گوش بده 

اگه میخوای زندگی کنی به حرف من گوش بده 

اگه سیاست داشتی الان شوهرت مثل برده به حرفت گوش میداد متاسفانه زن ها بدون فکر حرف میزنن و رفتار میکن ...

باور می‌کنی این قهر بدون دعوا شد 

یعنی من و شوهرم رودر رو اصلا با هم دعوامون نشد با خوشی رفتیم 

بعدش اینجوری شد  

همش دخالت خانواده 

باور می‌کنی این قهر بدون دعوا شد یعنی من و شوهرم رودر رو اصلا با هم دعوامون نشد با خوشی رفتیم بعدش ا ...

دوتاتون مقصرید که اجازه میدید بزرگا دخالت کنن

باور می‌کنی این قهر بدون دعوا شد یعنی من و شوهرم رودر رو اصلا با هم دعوامون نشد با خوشی رفتیم بعدش ا ...

در اصل یکی از فامیلای باباش فوت شده بود من قرار بود برم خونشون تسلیت بگم 

مامانش نذاشت برم سر همین بود 

سر همین قضیه دو ماه زندگیم اینجوری شده