2777
2789
عنوان

خاطره ی مسخره از سفرهای خونوادگی🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 36 پست
حداقل دوتا داد دم در غار میزدین صداتون بپیچه حال بده بعد برمیگشتین😂

یک راست که نمیرن توغار..اول یه فضای بزرگ  کافی شاپ وسرویس  بهداشتی وشهربازی  وفرو شگاه ...خودش یه پارکه..بلیط میگیری..میری تو یه سالن بلیط تحویل میدی جلیقه نجات میپوشی.بعد وارد میشی میشینی رو صندلیا تا قایق بیاد سوار شی..

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو یکی از جنگل های تفریحی شما بودیم، ی خانواده اومدن کنارمون

خواهر و شوهرش و برادر و زنش با بچه هاشون 

خواهره به زن داداشش گفت تو کار نکن مردا بذار وسیله ها رو بیارن و توو چند دقیقه کلی نصیحتش کرد که ببین من چطوری با زبون شوهرم رو خر میکنن سریع همه چیو میاره، بعد با صدای بلند گفت عزززیززززم تو و داداشم دو تا مرد خوش هیکل و زرنگ، مثل برق وسیله ها رو بیارید، شوهرش هم ی بالشت گرفت دستش گفت برقا قطعه من نمیتونم ثل برق چیزی بیارم، بالشت رو انداخت وسط زیر انداز و خوابید، آقا این دوتا دعوااااشون شد، چه دعواااایی دیدیم اون روز 🤣🤣🤣