2777
2789

دوستام همشون خونه همدیگه میرن ولی من بدم نمباد شوهرم پاشو کرده تو یه کفش الا بلا نمیشع همش تنهام با بچه تو خونه تو شهر غریب هوواف

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نری بهتره بعضی اوقات دوست گند میزنه تو زندگی آدم ..کاش بری باشگاهی جایی ..یا بچه تو میبری کلاس اونجا ...

بیردن گپ میزنم میگم ادم یه چایی عصرانه ای تو دورهمی با دوستاش داشته باشه شوهرم همش میگه نن یه چی میفهمم میگم نرو جایی

خونه نه

ولی بیرون همو میبینیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیردن گپ میزنم میگم ادم یه چایی عصرانه ای تو دورهمی با دوستاش داشته باشه شوهرم همش میگه نن یه چی میف ...

همشون همینو میگم و البته درست هم هست یجور رابزه ها خطرناک شده آدم میترسه ولی خب بیرون تو کافه و اینا قرار بزارین خونه رفت و آند نکنین اوکیه بنظرم

نه اصلا تازه به دخترم گفتم دوست های مدرسه رو اصلا جدی نگیر فقط در حد درس و بازی ارتباط داشته باش

البته اینم بگم دوستام خیلی ادم اهل مقایسه هستن دوس دارن ته همه چیو دربیارن ولی تنهایی هم عداب اوره

وای من اصلا حوصله دوست شدن با کسی رو ندارم دخترم‌چهارمه با هیچ کدوم از مامانا ارتباط ندارم الان فردا دیدار اولیاست برم زل میزنم به خانم که مبادا کسی طرح دوستی بریزه خخخخ فقط خونه مامانم و مادرشوهرم میرم 

البته اینم بگم دوستام خیلی ادم اهل مقایسه هستن دوس دارن ته همه چیو دربیارن ولی تنهایی هم عداب اوره

خودت با بچت خوش باش هزار تا کار میشه کرد پارک و سینما و کیک پزی و  فیلم و  بازی 

منم کسی رو ندارم ولی با بچه هام خوش میگذرونم صبحانه می‌بریم پارک میخوریم خرید پیاده روی اهنگ رقص خلاصه خوش میگذره

با افتخار چادری ام

بیردن گپ میزنم میگم ادم یه چایی عصرانه ای تو دورهمی با دوستاش داشته باشه شوهرم همش میگه نن یه چی میف ...

خانما خیلی خاله زنک و دو بهم زنن حرف شوهرت و گوش .دوستی که وارد خونه بشه اون دوستی از بین میره تجربه خودم و اطرافیانم