یه مساله ای نگرانم کرده. پسرم پنج سالش هست ولی خیلی ها میبینن فکر میکنن دختره .البته موهاش تقریبا بلند هست . ولی رفتاراش همه پسرونه .مثلا از رنگ صورتی بدش میاد و میگه دخترونس . لباس پسرونه دوست داره و اصلا سمت لباس دخترونه نمیره .اسباب بازی عاشق ماشین و تفنگ . رنگ مورد علاقش آبی . شیطنت مثل پسر . دوستاش از هر دو جنس . الان باید نگران باشم که چهره اش رو خیلیا فکر میکنن دختره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا زیاد سخت میگیری ،من الان لاک میزنم پسرم عاشق لاکه میگه برام بزن باید فکر بد کنم ،هنوز بچه اند بزار فقط بچگی کنن پسر منم موهای بلند دوست داره با کش میبندیم، باز خودش میگه کوتاه کنین بزرگ تر بشن درست میشه بیشتر حالت پسرونه دارن
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
یبار دبیرستان سوار ماشین معلم زبانم شدم یه بچه ۳ یا چهارساله داست گفتم سلام آقا کوچولو گفت دختر هست کاملا اب شدم موهاش کوتاه بود گوشواره هم نداشت تا آخر مسیر ساکت نشستم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
والا به خدا مو بلند کردن تو شخصیت پسر بچه ها و مو کوتاه کردن تو شخصیت دختر بچه ها خیلی تاثیر معکوس داره کاش سال های اول تولد رو با عرف جامعه پیش برید تا بچه هویت خودش رو بهتر متوجه بشه
من چی بگم پسرمو از نوزادیش هر کس میدید میگفت دختره الآنم هر کار دخترونه من میکنم انجام می ده مثلاً النگو دست کردن عروسک بیشتر دوست داره موقع نماز چادر سرش میکنه خیلی میترسم براش و یک سال هشت ماهه شه