2777
2789
عنوان

پسرم شبیه دختراست

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 35 پست
اینقدر بدم میاد موهای پسرا رو بلند میذارن یا بر عکس دخترا رو کچل میکنن منو تا ۸ سالکی مادرم موهامو ت ...

اونقدر بلند نیست که ببندم ولی ماشالله موهاش پرپشت و خرمایی و لخت لخت هست و پوستش نرم و سفید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ‌فروشنده به خواهرم گفت برای پسر صورتی نخر خواهرم گفت رنگ جنسیتی نیست .یه تایمی هست

تعداد مادران آگاه خیلی کمه واقعا 

بچه چون سفید و خوشگله میگن شبیه دختراست چ برسه به رنگ....

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

نه بابا زیاد سخت میگیری ،من الان لاک میزنم پسرم عاشق لاکه میگه برام بزن باید فکر بد کنم ،هنوز بچه اند بزار فقط بچگی کنن پسر منم موهای بلند دوست داره با کش می‌بندیم، باز خودش میگه کوتاه کنین بزرگ تر بشن درست میشه بیشتر حالت پسرونه دارن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

یبار دبیرستان سوار ماشین معلم زبانم شدم یه بچه ۳ یا چهارساله داست گفتم سلام آقا کوچولو گفت دختر هست کاملا اب شدم موهاش کوتاه بود گوشواره هم نداشت تا آخر مسیر ساکت نشستم 

اگه هویت جنسیش برات مهمه موهاش رو کوتاه کن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

والا به خدا مو بلند کردن تو شخصیت پسر بچه ها و مو کوتاه کردن تو شخصیت دختر بچه ها خیلی تاثیر معکوس داره کاش سال های اول تولد رو با عرف جامعه پیش برید تا بچه هویت خودش رو بهتر متوجه بشه 

بعد اگه خواست خودش موهاشو بلند کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چی بگم پسرمو از نوزادیش هر کس میدید می‌گفت دختره الآنم هر کار دخترونه من میکنم انجام می ده مثلاً النگو دست کردن عروسک بیشتر دوست داره موقع نماز چادر سرش می‌کنه خیلی میترسم براش و یک سال هشت ماهه شه