پدر و مادرش ۶ ساله جدا شدن ولی پرونده اشون هنوز ادامه داره،و کلا هر روز دعوا و بحث دارن و مطمئنم که افسرده هستش و با پدر و مادربزرگ زندگی میکنه،از درون یه چیز هایی رو دوست داره که انگار جلوی خودشو میگیره،توی مدرسه سر یه جریان الکی مثل اینکه مسخره اش میکنن،به خاطر افسردگی معذرت میخوام عرق استرسی بوی بد بدن داره و هم کلاسی هاش واضح بهش توهین میکنن،اشتباه نکنم ۱۶ سالشه و ۴ سال اختلاف سنی داریم،بهش بگم بریم بیرون؟و وفتی رفتیم بیرون کمک کنم بهش حالش بهتر بشه؟بهش بگم میدونم و درکت میکنم که به خاطر شرایطت افسردگی گرفتی و کسی که افسردگی داره حوصله خودشم نداره ولی باید قوی باشی کم نیاری🥲
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!