2777
2789

۱۸ سالمه ۹ ماهه درگیر رفلاکس و زخم معده هستم زخمم خوب اما رفلاکس نه

بعد هر غذا قفسه سینم میسوزه وسط غذا سیر میشم

هر غذایی میخورم بعدش بالای معدم سنگین میشه حتی اگه کم بخورم

کل قرص های معده جهان رو امتحان کردم

طب سنتی هم رفتم بدتر شد

۲۴ کیلو هم وزنم تو این ۹ ماه کم شد

کل دکتر های مشهد رو دور کردم

۳ تا روانپزشک هم رفتم گفتن مشکلی نداری

دیگه نتیجه گرفتم که یه بیماری لاعلاج دارم

خسته شدم

کاش معلول جسمی بودم ولی بیماری گوارشی نداشتم😭

تنها چیزی که امتحان نکردم نکسیومه

تاثیر داره؟😭

یدونه ماما کن ببینم کیس مناسبی هستی یا نه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بیا تا من که همچین تجربه ای دارم بهت بگم 

تا به مدت مرکبات و ترشیجات و میوه جان و لبنیات نخور 

میوه فقط سیب پخته بخور 

غذای تند به هیچ عنوان نخور 

غذای سرخ شده نخور غذای کبابی بخور 

شب ها قبل از خواب و صبح ها وقتی بیدار شدی یکم عسل با موم طبیعی بخور قشنگ معده آن رو ترمیم می کنه 

وسط غذا و نیم ساعت قبل و بعدش آب نخور 

یه مدت این رژیم رو محکم رعایت کن تقریبا بعد دو ماه که خوب شدی آروم آروم رژیمت رو برگردون