2777
2789
عنوان

ولی یوزارسیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 117 پست
پوتی 😂😂😂😂😂😂😂😍

جررررر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر زولی کجای این یوزارسیف تیتیش مامانی خواستنی بود آخه

این فیلم هست در حد وسع سینمای فعلی ؛

به هر حال در واقعیت در آن زمان حضرت یوسف اونقدر جذاب بوده و برخی زنان اونقدر فاسد بودن که بهش پیشنهاد بدن؛

اما حضرت یوسف خودش رو پاک نگه می‌داره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بیچاره؟

از اون ۱۴ سال 

۷ سال به خاطر دستور ایشون زندان بود

واسه اینکه آبرو خودشو حفظ کنه بی گناهو ۷ سال انداخت زندان

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

میگم دیگه مغرور شده کمی😭😭 بیچاره پوتی

کلا جعفر دهقان خیییییلی عشقه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
این فیلم هست در حد وسع سینمای فعلی ؛به هر حال در واقعیت در آن زمان حضرت یوسف اونقدر جذاب بوده و برخی ...

از اون لحاظ که بله همچین بی هیچی هم نبوده 

بنظرم باید بازیگر بهتری برای یوسف انتخاب میکردن 

پوتی طفلی؟ بخاطر زن اون حضرت یوسف بدبخت این همه از عمرش رفت، حالا کاری ندارم چون یاد خدا نبود تنبیه شد به عنوان پیامبر اما باعث همه اینا کی بود؟ زلیخا! پس باید زنشو مینداخت زندان🗿😂🤦🏻‍♀️ یا حداقل باید حضرت یوسف رو یه جای دیگه میفرستاد تا کار کنه نه اینکه بندازتش زندان! البته منم دلم براش سوخت چون خودش مرد خوبی بود اما خب تصمیم اشتباهی گرفت💀 حالا یه جوری میگم انگار الان دیدم😂🤣🤣

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•