2777
2789
عنوان

دوران بارداری‌تون حالتون چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای انشالله الان خوب باشینبعد بجه‌تون آروم بود؟ کولیک و رفلاکس اینا نداشت؟

الان بشدت کولیک و دل درد یعنی وحشتناک 

شوهرم میگه این چرا همچین شده بچه های قبلی مشکلی نداشتن 

تا حالا همچین تجربه نداشتیم سخته برامون خیلی گریه می کنه و نفخ داره خراب 

تقصیر همسرمه هر روز اشکم در می آورد 

معجزه شکر گزاری...

والا منم سر دخترم خیلی خیلی خانواده شوهرم همش خونمون بودن و اذیتم میکردن و به خصوص مادرشوهرم که کلا ...

منم خیلی استرسیم

یکمم افسرده شدم😔

همش نگرانم بچه چیزیش نشه وقتی من دارم غصه میخورم

بی پناه ...چقدر میفهممباردار باشی و شوهر نفهم و بیشعور داشته باشی که احساس بی پناهی کنی...گاهی میگم ...

هر وقت یادم میاد گریه میکنم 

از ناراحتی من تغذیه میکرد

هر چی من افسرده تر میشدم اون احساس خوشحالی بیشتری داشت 

واااای واااای دوباره اون لحظه ها یادم اومد

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
اره از دیابت و انسولین بارداری تااا اتفاقات بد از سمت خانوادم .

واقعا برا خانوم باردار سخته هزار مشکل پیدا می‌کنه 

اون یه بچه تو شکمم داره یه موجود زنده خدایی باید خیلی حواس همه بهش باشه 

من سر بارداری گریه می کردم افسردگی و هم شوهرم اذیتم می کرد 

الان بچه خیلی گریه می کنه کولیک و گریه های بی دلیل هرچی بگی داره 

معجزه شکر گزاری...

وای اصلا برام مهم نیستفقط سالم و صالح باشه...بیشتر هم تو دلم دختر دوست دارم😔

راستش من تو شرایط مشابه تو بودم تامیک های قبلتو دیدم اینقدر این موضوع ازارم داد تو بارداری ک هیچی اندازه این اذیتم نکرد

الان بشدت کولیک و دل درد یعنی وحشتناک شوهرم میگه این چرا همچین شده بچه های قبلی مشکلی نداشتن تا حالا ...

میگم چطور شد که چند بار باردار شدی من که احساس می کنم برای همیشه پرونده بارداریو بستم با این شوهر

راستش من تو شرایط مشابه تو بودم تامیک های قبلتو دیدم اینقدر این موضوع ازارم داد تو بارداری ک هیچی ان ...

نه بابا من سر حرف یه نادون اون حرفو زدم ولی ته قلب خودم میدونستم هرچی خدا بره بهترینه...

من اصلا استرس الانم یه چیز دیگه‌ست 

هر وقت یادم میاد گریه میکنم از ناراحتی من تغذیه میکردهر چی من افسرده تر میشدم اون احساس خوشحالی بیشت ...

یه روزی یه وقتی پشیمون میشن ولی دیگه دیره و باید تاوان کاراشونو اون دنیا بدن

من همیشه میگم حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر

وکیلم خداست به موقع حسابش میرسه

میگم چطور شد که چند بار باردار شدی من که احساس می کنم برای همیشه پرونده بارداریو بستم با این شوهر

من دوتا دختر پسر داشتم دیگه قسط بارداری نداشتم 

بشدت از زایمان ترسیدم 

گفتم امکان نداره دیگه بیارم پنج سال قرص ال دی خوردم مریض شده بودم افسردگی میاره 

دوماه قطع کردم 

یعنی دوماه همسرم نتونست جلوگیری داشته باشه نمی‌دونم چطور باردار شدم درحالی که شدید عفونت داشتم بستری شدم 

واقعا چه روزایی بود استرس شدید و گریه می کردم 

ولی گذشت 🤓🤓

معجزه شکر گزاری...

شما بچه دارین یا نه چرا مشکل شوهر تون چیه

شوهرمن ۷ سالی ازم بزرگ تره اما خیلی کلش باد داره به قول معروف عشق هیجان و سرعت و شوق وذوق پسر ۱۷ ساله  رو داره توهرچیزی زیاده روی میکنه احساس می کنم هنوز خودش بچه اس با اینکه ۲۸ سالشه