2777
2789
عنوان

دوران بارداری‌تون حالتون چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 50 پست

من ماه های اول به کم بحث و دلخوری داشتیم 

ولی بقیه ش خیلی خوب بود 

بچم هم کولیک داشت هم رفلاکس 

ولی بچم تا دلت بخواد عصبی و پرخاشگره وقتی حالش بد باشه یا چیزی باب میلش نباشه سرخ میشه رگ گردنش میزنه بیرون...اونم بخاطر همون ناراحتی‌ها و حال بدی هام فک میکنم باشه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم سر دخترم خیلی خیلی خانواده شوهرم همش خونمون بودن و اذیتم میکردن و به خصوص مادرشوهرم که کلا باهامونه، و دخترمم خیلی کولیک و اینا داشت،ولی ربطی نداره به شرایط مادر توی بارداری..و الانم حامله ام بازم هنوز فرقی نکرده مسائل و مشکلاتم هنوز حل نشده باز توکل میکنم به خدا سر این بارداریم آروم و بدون استرس باشم

من سر بارداری دخترم بدترین اتفاق زندگیم برام افتاد جوری ک حس میکردم قلبم داره وای میستع ولی دخترم آر ...

جدی خدا حفظ‌شون کنه

منم استرسیم همش نگرانم نکنه بچه تاثیر بگیره😓

سراسر استرس و خبرای بد و اتفاقای ناگوار باعث شده بچم ی دختر بچه عصبی و پرخاشگر و جیغ جیغو باشهبعد زا ...

الهی انشالله که روحشون شاد باشه

دخترتونم به زودی آرومتر میشه انشالله

شوهرم صد و هشتاد درجه تغییر کرددوست داشتم بمیرم...وای دلم نمی‌خواد یادم بیاد چقدر گناه داشتم چقدر بی ...

عزیزم امیدوارم الان زندگی همونی شده باشه که میخواستی...

منم یکم شرایطم خوب نیست... استرس زیاد و نگرانی فراوان...

خیلی غصه میخورم

شوهرم صد و هشتاد درجه تغییر کرددوست داشتم بمیرم...وای دلم نمی‌خواد یادم بیاد چقدر گناه داشتم چقدر بی ...

بی پناه ...چقدر میفهمم

باردار باشی و شوهر نفهم و بیشعور داشته باشی که احساس بی پناهی کنی...گاهی میگم حیوون با جفت خودش مهربونتره تا بعضی مردا با زنشون