meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2595 عنوان خیلی غصهی نی نی مو میخورم 105 بازدید | 6 پست وقتایی که عصبانی میشم یا ناراحت میشم بعدش میشینم کلی برای نینی تو دلم گریه میکنم که این حسای منو تجربه کرده...همش تو دلم میگم نکنه بترسه نکنه نتونم مراقبش باشم و و و انقدر دلم نازک شده که نگو... همش گریه میکنم دیروز | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10126 اخی عزیزم براش قرآن هم بخون و یا گاهی بزار پخش شه تو خونه . ان شاالله همیشه سلامت باشی و بسلامتی بغل بگیریش نی نی رو ،التماس دعا🌷☺️🥰❤️
سیما298 عضویت: 1391/05/16 تعداد پست: 13383 واااا این گریه کردن و مجدد غصه خوردن الکی بعدش که بدتره دختر
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2595 اخی عزیزم براش قرآن هم بخون و یا گاهی بزار پخش شه تو خونه . ان شاالله همیشه سلامت باشی و بسلامتی بغل ... من همش نگران سلامتیشم....میگم نکنه من الان استرس گرفتم تاثیر بذاره روش...یا مثلا عصبانی میشم یا بحثی پیش میاد اون بشنوه بترسه غصه بخوره....خیلی حالم بده
meygolii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2595 واااا این گریه کردن و مجدد غصه خوردن الکی بعدش که بدتره دختر خب چیکار کنم😔شرایطم استیبل نیست همیشه یه روزایی سختن و همهچی بد میشه میترسم روش اثر بذاره و واسش گریه میکنم که ببخشید مامان خوبی نیستم برات😔