2777
2789
عنوان

شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پرسیدم گفتن سریالش فقط تغییر میکنه که این همون المثنی منم خیلی نگرانممم عزیزمممم میگن بده برات ک ...

منم حالم مثل تو بود یه افسردگی گرفته بودما همین فکرارو میکردم اصلا الان که الانه ها یه جوری میشم

رفته بویم ثبت احوال دیدم یه دختری اومده اسمشو عوض کنه با خیال راحت منم داشتم از استرس میمردم گفتم تو که گم نکردی چرا عوض میکنی المثنی میزنن ها گف نه بابا الان ۲ ساله دیگه نمیزنن خیالت راحت 

ولی دیگه کاریه که شده سریالش ربطی به المثنی نداره اون ۶ تا عدده برگه اول شناسنامه اون فقط تغییر میکنه وگرنه همه چیش مثل قبلشه 

چیه ؟‌یکم بیشتر توضیح میدی

تو گوگل سرچ کنید ثبت من برید تو سایتش کد ملی و شمارتونو بزنید براتون کد میاد وارد کنید 

بعدش وارد حساب کاربریتون میشید میتونید تمام اسناد رسمیتونو اونجا ببینید

باربی_سایت🎀

منم حالم مثل تو بود یه افسردگی گرفته بودما همین فکرارو میکردم اصلا الان که الانه ها یه جوری میشمرفته ...

وایییی جدی میگی عزیزممم؟؟یعنی کسی‌متوجه‌نمیشه؟از صبح اینقدر گریه کردم 😂😭

وایییی جدی میگی عزیزممم؟؟یعنی کسی‌متوجه‌نمیشه؟از صبح اینقدر گریه کردم 😂😭

نه بابا هیج کس نمیفهمه یعنی اصلا از خود شناسنامه اصل تره😂

من الان خودم دارم این حرفارو بت میزنما یعنی هر کی ببینتم شک میکنه اونقدر گریه کردمممم افسرده شده بودمممم وای یعنی نگم براااات مرده متحرک بودم  اصلا یه وضعی بود خونمون 

داداشمم گم کرده بود مامانم هعیی غر میزد سرش دا وضعم یه جوری بود مامانم مهمون دعوت میکرد من کمی شاد شم الان فک میکنما خجالت میکشم😂

روزی ک شناسناممو پست کرده بود فرستادن مامانم اونقد بهم حرف گفتا 

گف بگیررر اینم شناسنامت  کشتی مارو اصلا از مال قبلیم نوتر بود تازه عکس من بد اوفتاده بودم خودم از خوشگلاش دادم بزنن 😂

همین ۱مهر دستم رسید

نه بابا هیج کس نمیفهمه یعنی اصلا از خود شناسنامه اصل تره😂من الان خودم دارم این حرفارو بت میزنما یعن ...

منم همینممم الان افسرده داغون 😂😂😂میدونی نگران چی ام

اخه تو خود ثبت احوال گفت فرقی نداره با اصلی فقط سریال تغییر میکنه که همون سریال نشون میده المثنی هست من نگران اینم 🥺🥺🥲🥲

وای چرا اصن فکر الکی میکنی اعصاب خودتو خراب کنی گلم هیچ چیزی نمیشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنون عزیزم🥲

فدات گلم♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️