2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85034 بازدید | 640 پست

به نامزدت حق می دم

و می خوام بدونم با داداشش چی کار کرد؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

اوه اوه پس اوضاع داداشش حرابه

چند بار گفته خب چرا توجه نکردی

ولی بازم حق نداشته بزنه توی گوشت...

سری اول که این حرکتو زد چرا اخم و تخم نکردی؟ باید یجور رفتار میکردی که بگه اوه اوه چقد سنگین و رسمیه!

خودت داری میکی چندبار شوهرت تذکر داده 

کتک و که غلط کرد زد ولی خودت ببین چقد خودتو سبک میکنی وقتی پاسخ اینکاراش با شوخی و خنده میدی!

همين شوخي هاي ساده يواش يواش كار رو به جاهاي باريك ميرسونه. برادرشوهر ادم نامحرمه. اين شوخي ها واقعا ...

من ۲۱ ساله ازدواج کردم‌گلم.......کدوم جای باریک.....ما یاد گرفتیم کسی که تو خانواده میاد عضو خانواده است و باهاش صمیمی هستیم.‌‌.‌‌.‌.‌قرار نیست به عضو خانواده نگاه ناجور داشته باشیم‌‌‌‌‌‌‌....تو شهر ما این شوخی ها عادیه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

اسي نامزدت حق داشته ناراحت بشه،بخصوص كه ميگي قبلا درمورد برادرش بهت تذكر داده بوده. ولي نبايد ميزد. فوقش با عصبانيت ادم حرف ميزنه. نبايد دست روت بلند ميكرد. 

تو هم ميبني برادرشوهرت شوخي فيزيكي ميكنه خودتو عقب بكش. خودتو كوچيك نكن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرندیات من تاحالا شوهرم زیاد دست روم بلند کرده منم زدمش نیازی ب طلاق نیس اگ ب دست بلند کردن بود ک ا ...

داری راجب ادم حرف میزنه که یخ زبون ۳ متری تو حلقشه 

والا عجبیه بابای من خودم که هیچی روی مامانمم تاحالا دست بلند نکرده 

وقتی یه کاری زباد انجام میشه دلیل نمیشه از زشتی اون کار کم بشه.کل دنیاهم که همو زیر کتک بگیرن عقل سلیم میدونه اینگار خطاست 

تازه الان نامزده دستش به هیچ جا بند نیست برن زیر یه سقف چی میشه من جای استارتر راحت از این قضیه نمیگذشتم 

من ۲۱ ساله ازدواج کردم‌گلم.......کدوم جای باریک.....ما یاد گرفتیم کسی که تو خانواده میاد عضو خانواده ...

عزیز ما هم اینجوری هستیم میگیم میخندیم شوخی میکنیم برادرشونرم زنگ میرنه میگه خیلی گرسنمه فلان غذا رو بپز میام‌خونتون میریم تفریح اما تاحالا شوخی فیزیکی نداشتیم هر چیزی حد و اندازه ای داره

چقد اینجا همه خانوما بدبخت و تو سری خورن 

ن ک حق نداشت شوهرت بت سیلی بزنه گوه خورد زدت . پدرسگ اشغال اگر تورو زد باید داداششم بزنه چیه زورش ب داداشش نمیرسه ؟ 

میتونست بهت بگه کارت اشتباستو بدم‌میاددسیلی چیه مگه بچه ای 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر