2777
2789
عنوان

اتفاقی که تویه عروسیم افتاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8165 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من که عروسی یکی از فامیلامون بود ،داماد پشتِ سرم وایستاده بود ،یهو اون قسمت شلوغ شد و به عقب هل داده شدم و رفتم تو بغل داماد چی باید بگم؟😂😂😂😂😂

انقدر هم جمعیت یهو اومدن این سمت نمیتونستم هلشون بدم که دربیام😂😂😂😂😂نه من میتونستم کاری کنم نه داماد ،ابرو و حیثیتم رفت 😂

بیخیال عزیزم

این حرفا چیه

اتفاقه دیگه برای همه ممکنه پیش 

مهم اینه که به خودتون و مهموناتون خوش گذشته باشه 

چند سال دیگه این فیلم هارو حتی سال به سال هم نگاه نمی کنی

هیچکس هم تا الان یادش نیست مطمئن باش 

پس سر هیچ و پوچ اعصاب خودت رو خورد نکن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دوست من تو عروسیش یه بار موقع ورود که دورش پر از آدم بود غیب شد دیدیم پخش زمین شده ی‌بار تو پیست رقص ...

من عروسی یکی از اشناها رفتم خشتک داماد جر خورد تو زنونه دنبال نخ و سوزن بودن🤣 بعد به گوش عروس رسید خیلی ناراحت شد اومد با اضطراب از سن بیاد پایین باجفت زانو پرت شد پایین

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اگه من اونجا بودم یکی دوباره از خنده من میخوردم رو زمین😂😂😂🤣🤣

هم خنده دار بود هم ناراحت کننده، یعنی یک بلبشویی بود بیا و ببین😆

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

چقدر بی عقلی فکر کردم چی شده من 3 4 بار تو عروسی میخواستم لیز بخورم قشنگ تو زمین و هوا خودمو جمع کردم یک بارم ناراحت نشدم عروسیم بهترین شب زندگیم بود

یه جوری گفتی فکر کردم دعوا شده بهم خورده برق رفته غذا کم.اومده و..

تو اینستا چند وقت پیش دیدم یه عروس و داماد موقع رقص تانگو خیلی بد تر از اینی که گفتی جفتشون پخش زمین شدن

همونجا جفتشون زدن زیر خنده و بقیه‌ی مهمونا هم به خنده‌ی اونا خندیدن و خاطره شد

الکی زندگی رو واسه خودتون سخت می کنید 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هم خنده دار بود هم ناراحت کننده، یعنی یک بلبشویی بود بیا و ببین😆

اوضاع دوست من بنظرم خیت تر بود فکر کن تو پیست رقص ما دورش بودیم محکم خورد رو زمین من اونجا به شدت خودمو نگه داشتم ورودشم یبار خورد رو زمین نمی‌دونم چش شده بود🤣🤣🤣

اسی من یکبار تو بیمارستان ده تاپله رو با ک و ن اومدم پایین ی پسره ای پایین پله ها داشت نگاهم می‌کرد. وقتی رسیدم پایین پله ها خیلی شیک بلندشم مانتومو تکوندم وب راهم ادامه دادم ب پسره هم لبخندزدم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

برای همچین مساله ای یک ماهه خوراک نداری و میخوای خودکشی کنی؟؟؟؟چچچچچقدر لوس و مسخرهحالا چرخیدن چیه م ...

فک کن خودکشی می‌کرد وروزنامه علت خودکشی رومینوشتن! 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.