2777
2789

اب گرم بگیر به خودت 

با گوش پاک‌کن وازلین بمال به لبه های داخلیش بهتر میشه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این جور مواقع این کاری که توضیح دادم انجام بده سریع راحت می شی

من انجام دادم اما نمیدونم چرا برای من جواب نیست 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلینو با انگشتت ببر داخل مقعدت 

یااگه اپلیکاتور داری با اون ببر داخل  حتی میتونی از سرنگ استفاده کنی تا وازلین بره داخل داخل و حجم زیادی بره داخل

یا شلنگ آبو بذار دقیقا دهانه مقعدت بعد آب ولرمو کم کم باز کن یواش یواش بره داخل روده ات آب 

اینا جوابه 

خودم اوتحان کردم 

از این به بعدم سی لاکس بخور روزی یه عدد 

یا هر موقع غذای سفت خوردی و احتمال دادی یبوست میشی بخور 

من انجام دادم اما نمیدونم چرا برای من جواب نیست

گآهی وقت ها یه تیکه 5 سانتی که رد شه و بیرون بیاد دیگه بقیه اش راحت رد می شه.  فقط همون تکه های اول هست که حتی ممکنه زخم کنه و باعث درد و دردسر بشه.   هر چی هم طولش بدی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!