2777
2789
عنوان

حرفای خواستگارم مثل پتکی بود روی پیشونیم🥲💔خیلی دلم‌شکستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 75 پست

خب اولا چرا بهش حق دادی این حرفو بهت بزنه 

دوما این الان اینو میگه تااخر عمر دیگه همینو خیلی ببخشید میکوبه تو سرت و اجازه نمیده حتی خانوادتو ببینی 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همە حرفاتو میفهمم و بهشون واقفم ولی میدونی تا یەجایی آدم میتونە دفاع کنە...تا یەسال دوسال دیگە یواش ...

عمه ای عمویی بزرگتری ندارید حداقل بیاد نصیحتش کنه بگه یه دلیل قانع کننده بیار خب که به این دلیل خونه راه نمیدم؟!

فقط با دوس پسرت مخالفه یا کلا خواستگار نمیزاره بیاد؟

اینجوری هم خودشو از چشم میندازه هم تورو 

دوس پسرت هیچوقت دلش با بابات صاف نمیشه که نمیشه، نقطه ضعف بقولی آتو دادین دستش هر چی بشه قراره از این استفاده کنه ، این مردا خیلی نفهمن نفهم تر از چیزی که فک میکنی بخدا قراره اذیت شی

اگه از منی که رفتم تو همچین زندگی و همچین بلایی سرم اومد نظر بپرسی بنظر من از این آقا بگذر ردش کن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂