2777
2789
عنوان

حرفای خواستگارم مثل پتکی بود روی پیشونیم🥲💔خیلی دلم‌شکستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❌️ ۲تا مسئله هست 

۱ . شوهرتون حتی اگر بهترین ادم رو کره زمین هم بود هیچوقتتت از خانوادتون پیشش بد نگین و اجازه ندین چیزی درمورد خانوادتون بگه پروش نکنین که بعدا زبونش دراز باشه

۲. یه لحظه به این فکر کن که برعکسه ، پدرت چون خیلی بهت اهمیت میده و پاره ی تنش هستی به راحتی رضلیت نمیده و فکر میکنه پسره لایق تو نیست ،وگرنه میگفت بزار شوهرش بدیم راحت شیم ..پس قطعا روت حساسه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

حتی اگر راستم بگه 

کار شما خیییلی غیز معقول هست و آسیب پذیری رابطتون رو در آینده بیشتر میکنه 

از این گذشته 

همسر ادم باید کسی باشه که حتی تو بحران هم حواسش به خسی که بهش میده باشه و واسش احترام قائل باشه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

برات متاسفم میدونی چرا؟چون تو از الان خانوادتو پیشش خراب کردی تا آخر عمرت قراره تو سرت بکوبه که آره ...

همە حرفاتو میفهمم و بهشون واقفم 

ولی میدونی تا یەجایی آدم میتونە دفاع کنە...تا یەسال دوسال 

دیگە یواش یواش طرف خودش میفهمە چی بە چیە

تو داری چهارررر سال با یە آدم حرف میزنی و توجریانە کە تو کجایی چیکار میکنی با مامان بابات کجاها میری و....

خودش میفهمممممە

خر کە نیست

آدمە

تورو میبینە و‌بقیە رو هم میبینە

میدونی دیشب رفتن یە مهمونی ،دختر اون خانوادە هشت ماهە خواستگار دارە و باباش نمیذارە

بابای خواستگارم یە ساعت نصیحتش کردە ،طرف راضی شدە،بە معرف زنگ زدە پسر رو بیار مغازەم یەچایی با هم بخوریم آشنا شیم با هم

میگە این آقا بااا این همە لجبازی کە من میدونم چیە،سر هشت ماە یەسال راضی شد

پدر تو یەباررر بەخاطر تو نگفت باشە حداقل بذار بیان ببینم حرف حسابشون چیە،اینهمە تو گریە کردی التماس کردی یەبار نگفت باشە بخاطر دخترم فقط میذارم بیان منزل

یەبار ننشست باهات صحبت کنە بگە این پسر فلان ایراد رو دارە،دخترم نکن 

فقط بهت زور گفت فقط خوردت کرد و آرزوهامونو خاک کرد

دختر تو‌ سیییی سالتە همسن های تو کجان تو کجایی،تو دختری هستی کە داری کشاورزی میکنی برای بابات،کدوم دختر همسن تو میرە سر زمین کە تو میری،بابات بخاطر این از خودگذشتگیات حداقل باید بهت فرصت حرف زدن میداد،تو چە حقی تو این زندگیت داری؟؟کجای این زندگی هستی....

میدونی دختر اصلا بیراە نمیگە،فقط شنیدنشون از زبون اون ،منو خورد کرد